Mitu is te belangrijk

Rita De Meyer
| 0 reacties
Mitu is te belangrijk
Foto: © SC

Momenteel heerst er wat onrust op het Lisp. Er zijn immers nogal wat spelers einde contract. Zij maken zich momenteel zorgen omtrent het feit dat Lierse nog niet met hen sprak over een eventuele contractverlenging.

Toch zegt voorzitter Gaston Vets in de GVA dat ze zich geen zorgen hoeven te maken. Hij heeft tegen zijn gewoonte in werk gemaakt van de contractverlenging van Mitu, omdat deze laatste erg belangrijk is voor Lierse. Om andere kapers op de kust voor te zijn werd er daarom al met Mitu over het verlengen van zijn contract gesproken. Dat houdt volgens Vets echter niet in dat de anderen zich zorgen hoeven te maken, met hen wordt zoals de gewoonte is bij de Pallieters tijdens de winterstop gesproken.

Mitu zelf wil zich momenteel nog niet teveel met een contractverlenging bezighouden. Hij wil zich naar eigen zeggen op het voetbal concentreren “De komende wedstrijden voor de winterstop zijn erg belangrijk”,zegt de speler, “we moeten trachten in die matchen mooie resultaten neer te zetteen, de toekomst komt dan later wel.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties