Lierse: "De stekker is nog niet uitgetrokken"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Lierse: "De stekker is nog niet uitgetrokken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse zit met de handen in het haar. De stad Lier besloot immers om het stadion van de club niet over te kopen. Op het Lisp rekende men daarop om de schulden weer wat aan te zuiveren.

Toch is het nog niet gedaan, zo vertelde preses Gaston Vets op de persconferentie. Geassisteerd door zijn advocaat weidde Vets uit over de beslissing van het stadsbestuur. Volgens de sterke man achter Lierse is "de stekker met het stadsbestuur nog niet uitgetrokken". Met andere woorden, alles is dus nog mogelijk.

Het komt er in feite op neer dat de stad beweert dat Lierse zelfs bij de verkoop van het stadion nog met een pak schulden zal blijven zitten. Vets betwist dat. Volgens hem gebruikte het stadsbestuur foute cijfers. De preses heeft het dan vooral over de 2,5 miljoen euro veiligheidskosten aan het stadion. "Dat cijfer is ons onbekend en volstrek ongemotiveerd", aldus Vets.

Ook over de verdere toekomst van de club van Vets een woordje uitleg: "Lierse zal er alles aan doen om verder te blijven bestaan (dus ook om dit seizoen uit te spelen). Lierse heeft meer dan 6 maanden energie en tijd gestoken om het stadion te verkopen aan de stad. Nu dit waarschijnlijk niet doorgaat, moet er op zoek gegaan worden naar andere investeerders/ oplossingen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties