Vandendriessche: ik ben onschuldig!

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Vandendriessche: ik ben onschuldig!
Foto: © SC

Franky Vandendriessche ontkent met klem dat hij doping gebruikte voor de wedstrijd op het veld van Westerlo. De keeper van Moeskroen is het er hart van in. Alles lijkt te berusten op een misverstand.

Vandendriessche teste op 23 oktober positief na de wedstrijd in het Kuipje. Nu blijkt dat de doelman drie inspuitingen tegen rugklachten kreeg van de clubarts. Het product dat gebruikt werd is enkel toegelaten als het gebeurt uit medische noodzaak, en dat is in dit geval zo, aldus Moeskroen.

"Eén ding is duidelijk en is ook zwart op wit bewezen: ik heb niks genomen. Ik ben kwaad en gefrustreerd, heb pijn aan m'n hart", aldus een teleurgestelde Vandendriessche. "Ik was enorm verrast door de uitslag. Ik heb thuis een lijst met de verboden middelen liggen. Ik neem nooit geneesmiddelen. Ik kreeg mijn injecties 16 dagen voor de controle. Daarom ben ik nog meer verrast dat ik positief ben bevonden."

"Op het hoofd van mijn kind: ik pakte niks. Dat dit in de pers komt, is heel jammer. Ik heb het nieuws vorige week gekregen, ik dacht dat het de pers niet zou halen.
Dat wilde Moeskroen ook."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties