Kreunen 'De Kreuners' Lierse gezond?

Ronny anthonis
| 0 reacties
Kreunen 'De Kreuners' Lierse gezond?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het idee leeft om in mei een groot benefietconcert te organiseren ten voordele van Lierse.
Walter Grootaers zou dan met zijn groep ‘De Kreuners’ ook andere artiesten uitnodigen om te komen spelen ten voordele van de club in nood.
 
Dit idee komt er onder impuls van Lierse 2006, een comité dat werd opgericht om alle acties van Lierse te centraliseren. Coördinator is Marc De Noël, secretaris van het supportersverbond en een zeer bekende en gerespecteerde naam onder de Lierse-supporters.
 
De geplande actie om tijdens de vorige wedstrijd op Genk stickers te verkopen ging uiteindelijk niet door. Het supportersverbond van Genk had wel de zege gegeven maar blies dit uiteindelijk af omdat de Genkse supporters al iets in gedachten hadden om Lierse te steunen. Dat zal wel doorgaan en zo zullen ook Genk-supporters Lierse een hart onder de riem steken.
 
Momenteel lopen nog acties rond stickerverkoop en T-shirts. Binnenkort hebben we een interview met de mensen achter deze actie. Zij zullen ons vertellen hoe ook u Lierse kan helpen overleven, waar u een sticker (2 euro) of een T-shirt van goede kwaliteit (11 euro) kan kopen. De bedenkers van deze acties verzekeren de mensen dat alles op een geblokkeerde rekening komt en integraal aan Lierse zal worden geschonken.
 
Wij houden u op de hoogte!
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties