Community supporters trust

roger Monnissen
| 0 reacties
Community supporters trust
Foto: © SC

Persconferentie voorstelling " Lierse 2006 "

Gisterenavond werd op een persconferetie  het comité " Lierse 2006 ", met de steun van het Lierse bestuur, boven de doopvont gehouden. Dit comité is opgericht naar het Engelse " community model " of gemeenschapsmodel.

De bedoeling van het comité is een hechte band te leggen tussen het Lierse bestuur en de achterban om alzo de basis te versterken en te verankeren. Lierse  2006 verzekert het bestuur van een zeer sterke partner inzake organisatie en communicatie, aangezien dit comite iedereen vertegenwoordigt die de club in zijn hart draagt. 

Er zullen in de toekomst allerlei initiatieven genomen worden om een succesvolle toekomst voor K.Lierse.SK te garanderen. Dit kunnen zowel gezamelijke initiatieven zijn zoals " op weg naar een Full House " als eigen initiatieven zoals sticker-of T-shirt verkoop. Ook gemeenschapsinitiatieven zullen aan de orde zijn zoals " Lierse voetbaldag voor andersvaliden ".

De oprichting van het comite " Lierse 2006 "  is een primeur in Belgie en moet een voorbeeld worden voor de toekomst. Het is de sleulel voor het langetermijnsucces.

Tijdens de voorstelling werd ook het " Fans Charter " met KRC Genk voorgesteld.
Dit charter is een uniek gebeuren in ons voetbal. Het is de bedoeling van de supporters van de beide clubs naar de toekomst toe, op een vriendschappelijke manier om te gaan met elkaar. Elke vorm van haat, racisme of geweld zal geweerd worden. Respect voor iedereen die ons voetbal mogelijk maakt, staat hoog in het vaandel van deze overeenkomst. Gemeenschappelijke actie's, naar de toekomst toe,  zullen er voor zorgen dat de band tussen de beide clubs verstevigd wordt.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties