Moddergooien blijft duren bij kustploeg

Jan De Jong
| 0 reacties
Moddergooien blijft duren bij kustploeg
Foto: © SC

Moddergooien blijft duren bij kustploeg
 
Herman Vermeulen nieuwe trainer KVO?
 
Vandaag beslist het bestuur van eersteklasser KV Oostende mogelijk wie de opvolger wordt van de ontslagen Gilbert Bodart. Ex-Gent-trainer Herman Vermeulen is de grootste kandidaat, schrijft de Gazet van Antwerpen. Het Laatste Nieuws meent te weten dat Henk Houwaart z'n valies al klaar staat. "Oostende moet het mij geen twee keer vragen", noteerden ze uit zijn mond. Maar het is de vraag of de kustploeg hem kan betalen.
 
De kranten noemen ook nog andere kandidaten: Walter Meeuws, Franky Van der Elst, Lorenzo Staelens, Wim De Coninck en zelfs de naam van Michel Renquin duikt op. Voorzitter Eddy Vergeylen houdt z'n lippen op elkaar.  "Als ik zeg dat George Bush naar KVO komt, staat dat in alle kranten. Ik zeg niets."
 
Wie wel praat, is de ex-voorzitter van het directiecomité en huidig hoofdsponsor Franklin Sleuyter. In De Morgen schiet hij met scherp. "Het ontslag van Bodart is een solo-operatie van Vergeylen. Is dat de dank die Gilbert krijgt? Een rommelpotje? Nee, een vuilbak is KVO ondertussen. Ik ben blij dat ik het schip heb verlaten."  
 
Het ontslag van Gilbert Bodart moet nog afgerond worden en daarvoor moeten ex-trainer en voorzitter nog eens rond de tafel zitten. Niet dat Bodart dat ziet zitten. "Meteen het allerlaatste gesprek", zegt hij in De Morgen. "Ik heb Vergeylen niets meer te zeggen. Iedereen lacht met wat hij nu vertelt. Hoe ik me nu voel? Bevrijd. Ik zeg het: ik vertrek hier langs de grote poort."  
 
Eerder deze week noemde Vergeylen de ex-Standardkeeper nog een leugenaar en dreigde hij “de echte feiten” naar buiten te brengen. Wat is daar van aan? "Hij moet correct blijven", aldus Bodart in Het Laatste Nieuws, "en mijn naam niet besmeuren."
 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties