Gastcommentaar: Gooit KVO de handdoek?

Rita De Meyer
| 0 reacties
Gastcommentaar: Gooit KVO de handdoek?
Foto: © SC

Gastcommentaar: Gooit KVO de handdoek?
door Werner Bureau
 
Tegen een nochthans zwak Westerlo is KV Oostende er gisteren in geslaagd om een inspiratieloze vertoning op de mat te leggen.
Na 45 minuten was de match gespeeld en mocht de kustploeg inpakken. Aanvallende impulsen waren er nauwelijks of niet. Enkel Joly deed enkele lovenswaardige pogingen om een grijs KVO te lanceren.
 
De recente verwikkelingen rond bestuur en trainer hebben duidelijk z'n sporen nagelaten en hebben het moreel van de spelers herleidt tot nul. Versterkingen kwamen er, behalve Joly, niet.
 
Voorzitter Eddy Vergeylen houdt er blijkbaar vreeùde meningen op na wat die versterkingen betreft, er werd de supportersfederatie expliciet beloofd om tegen 5 januari vier versterkingen aan te werven. Het resultaat op 16 januari is behalve Joly: nul.
 
Is het dan ook verwonderlijk dat de supporters morren en meer en meer het opstappen van de voorzitter eisen? Na gesprekken met verschillende vooraanstaande supporters zullen er bij de volgende thuismatch tegen GBA zeker acties gevoerd worden tegen een onbekwaam bestuur dat blijkbaar slechts één verlangen heeft: zo rap mogelijk terug naar tweede klasse. 

 
Werner Bureau
Voorzitter supportersclub D'Ostendsche Kapers
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties