Blijft Pandiani bij Birmingham?

Vincent Cabrera
| 0 reacties
Blijft Pandiani bij Birmingham?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Engelse club Birmingham zou graag Pandiani definitief willen inlijven. Dit zou het vertrek van Clinton Morrison kunnen betekenen.

Momenteel speelt Pandiani bij 'The Blues' op leenbasis. Hij wordt gehuurd van Deportivo La Coruña voor de rest van het seizoen.

Hij is nu al één van de publiekslievelingen, o.a. door zijn twee goals in drie wedstrijden. Hierdoor zou voorzitter David Gold een overeenkomst willen afsluiten met Deportivo waardoor hij permanent bij de club kan blijven.

Gold vergelijkt hem zelfs met toenmalige ster Christophe Dugarry. 
"Ik zie enkele gelijkenissen tussen hem en Dugarry, maar ik denk dat Pandiani ons zelfs méér kan bieden."

Daardoor ontstaat er een spits op overschot, namelijk Morrison. De Ierse international heeft wel een nieuw contract voorgeschoteld gekregen maar wil niks tekenen voor hij iets weet over zijn toekomst bij de club.

"Ik weet dat een club in de Engelse competitie vier spitsen nodig heeft, maar als je goed speelt wil je niet aan de kanten geschoven worden. Als ik niet regelmatig speel zou dit een negatief effect kunnen hebben voor mijn plaats in de nationale ploeg. Ik wil dat Ierland de WK-finales speelt en om dat te bereiken wil ik ze helpen", zei Morrison.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties