Geen stunts in beker

Doelman Reinke(foto) kende een rustige avond in Munchen, de amateurs van Bayern waren geen partij voor kampioen Bremen dat vlot met 0-3 won .
Borowski opende de score na acht minuten,Ismael verdubbelde in de 22e en miste kort daarna nog een strafschop. Na de koffie legde Borowski de eindstand vast.

Voor 20.000 toeschouwers was thuisploeg Bielefeld de beter ploeg maar het was toch bibberen tot de laatste minuut tegen Hansa Rostock.
Het belangrijke doelpunt werd opgetekend door Boakye in de 54e minuut. Zo mag het seizoen van Arminia nu reeds als geslaagd beschouwd worden met een verlengd verblijf in de Bundesliga en nu nog een plaats bij de laatste vier in de Pokal.

Schalke tot slot won overtuigend tegen een nochtans sterk gestart Hannover 96.
De gasten kwamen door Krupnikovic 1-0 voor, maar het mocht niet baten, Assamoah en Hanke scoorden beide binnen de twee minuten en van deze opdoffer konden de bezoekers zich niet meer herstellen.
Hanke dikte in de tweede helft nog aan tot 3-1, Vermant speelde de laatste drie minuten mee.