Officiële voorstelling A-League

Officiële voorstelling A-League
Foto: © SC

Vannacht werd in Australië de Hyundai A-League offcieel voorgesteld. Tevens maakte de FFA, Football Federation Australia, het wedstrijdschema voor komend seizoen bekend.

De competitie zal starten op vrijdag 26 augustus. De eerste twee wedstrijden die zullen plaatsvinden zijn Perth Glory - Central Coast Mariners en Newcastle Jets - Adelaide United. Zondag 28 augustus vinden met Queensland Roar - New Zealand Knights en Sydney FC - Melbourne Victory de andere twee wedstrijden van de eerste speeldag plaats. Deze laatste match geldt al meteen als een topper, want beide clubs behoren tot de titelfavorieten.

De 1ste ronde van de A-League bevat 21 speeldagen en zal eindigen begin februari. De top 4 neemt het daarna vanaf 10 febrauri op in een mini play-off. De nr.1 speelt tegen de nr.2 en de nr.3 tegen de nr.4, dit over een heen- en terugwedstrijd. De winnaars van hun duel nemen het tegen elkaar op in de finale op 4 maart. Geen enkele club zal meer dan twee uitwedstrijden achter elkaar spelen. Tevens is er een rustperiode voorzien tussen 5 en 29 december, dit omwille van het Wereldkampioenschap voor Clubs.

Wilt u niks van de Hyundai A-League missen? Blijf dan op regelmatige basis onze website bezoeken. Voetbalkrant.com brengt u al het nieuws uit Down Under evenals alle informatie omtrent Australiërs over de gehele wereld.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties