Voetbaloverzicht CANAL+ 22 tot 28 april

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Voetbaloverzicht CANAL+ 22 tot 28 april
Foto: © SC

Naar wekelijkse gewoonte brengen we u opnieuw een overzicht van de voetbalprogrammatie van CANAL+. Hier gaan we dan:

Vrijdag 22 april om 20u op CANAL+BLAUW
JUPILER LEAGUE: ANDERLECHT – STANDARD

De titel is opnieuw iets verder weg voor Anderlecht, na het gelijkspel in La Louvière. En ook de tweede plaats dreigt onder vuur te komen, want Standard is dé ploeg van de terugronde. Een zege van de Rouches in het Vandenstockstadion brengt hen op twee punten van Anderlecht. De klassieker Anderlecht – Standard, met commentaar van Gui Polspoel en Wim De Coninck. Robin Janssens peilt naar de analyses van Hein Vanhaezebrouck en bondscoach Aimé Anthuenis. Lijninterviews: Niko Lainé. Zaterdag om 15u40 krijgt u een samenvatting van deze topper.

Zaterdag 23 april om 13u40 op CANAL+BLAUW
PREMIER LEAGUE: CHELSEA - FULHAM

De eerste trofee van Chelsea dit seizoen was de Carlington Cup. Deze week kan daar de Engelse landstitel aan toegevoegd worden. De Blues moeten het weekend afsluiten met meer dan twaalf punten voorsprong op hun dichtste rivaal. Maak u al maar op voor het kampioenenfeestje van Chelsea tegen Fulham: commentaar is van Wim Heidbüchel.

Zaterdag 23 april om 15u55 op CANAL+BLAUW
BUNDESLIGA: HERTHA BERLIJN – SCHALKE 04

Schalke laat het de laatste weken serieus afweten. Drie op twaalf voor de mannen uit Gelsenkirchen en de titelambities mogen in de koelkast. De tweede plaats behouden is de nieuwe doelstelling. Een tweede plaats, die ondermeer belaagd wordt door Hertha Berlijn. Hertha – Schalke, met commentaar van Carlo Wilmots.

Zaterdag 23 april om 17u55 op CANAL+BLAUW
PREMIER LEAGUE: CRYSTAL PALACE - LIVERPOOL

Andrew Johnson is gegeerd wild op de transfermarkt. En Crystal Palace zal z’n topschutter alleen kunnen houden als de ploeg in de Premier League blijft. De weken van de waarheid komen eraan. Voor Crystal Palace, dat het behoud wil verzekeren. Maar ook voor Liverpool, dat de vierde plaats wil pakken. Crystal Palace – Liverpool, met commentaar van Niko Lainé.

Zaterdag 23 april om 21u55 op CANAL+BLAUW
PRIMERA DIVISION: REAL MADRID - VILLARREAL

Bij Real blijven ze geloven in de Spaanse titel. Misstappen zijn niet veroorloofd. Al is Villarreal een lastige klant. Pas uitgeschakeld in de Uefabeker en nu jagend op de derde plaats in Spanje. Real – Villarreal, met commentaar van Gui Polspoel.

Zaterdag 23 april om 23u55 op CANAL+BLAUW
KICK+RUSH

In de Premier League zitten we intussen aan de vierendertigste speeldag. Het belooft weer een warm avondje te worden, met enkele duels in echte kick&rush-stijl. Chelsea neemt het op tegen Fulham en er is het duel Crystal Palace - Liverpool. Bram Lambert kruipt in de stoel van presentator. De vlijmscherpe analyse komt van Gunter Jacob. Kick+Rush, het beste magazine over de Premier League, nu zaterdag vijf minuten voor middernacht. Heruitzendingen zijn er zondag om 8u30 en 14u10.

Zondag 24 april om 17u op CANAL+BLAUW
JUPILER LEAGUE: MAN. UNITED - NEWCASTLE

Vorige zondag stootte Man. United door naar de Cup Final, na een makkelijke 4-1-zege tegen Newcastle. De Magpies kunnen één week later al revanche nemen voor die blamage, zij het wel in de Premier League. Man. United – Newcastle, met commentaar van Gui Polspoel.

Zondag 24 april om 19u op CANAL+BLAUW
BUNDESLIGA: LEVERKUSEN - BREMEN

"Als je een titel wint, krijg je een beker of een schaal." Andreas Reinke bekijkt het allemaal nogal nuchter. De titel zal het dit jaar niet worden voor Bremen, maar Europees voetbal zit er nog wel in. Maar dan moet rechtstreeks concurrent Leverkusen wel opzij gezet worden. Bayer – Werder, met commentaar van Wim Heidbüchel.

Zondag 24 april om 20u40 op CANAL+BLAUW
SERIE A: LAZIO - JUVENTUS

Alle wegen leiden naar Rome, en in deze dagen van conclaven, rookpluimen en papabile’s nog meer dan anders. Zelfs Juventus vaardigt een selectie af, niet om een nieuwe pontifex maximus te kiezen, wel om het plaatselijke Lazio partij te geven. Lazio – Juve, met commentaar van Niko Lainé.

Maandag 25 april om 20u op CANAL+BLAUW
BVO

BVO is ons wekelijks buitenlands voetbaloverzicht. Robin Janssens fietst in een dik uur door de hoogtepunten van de Ligue 1, de Serie A, de Bundesliga, de Premier League en de Primera División:

SERIE A Overzicht twee- en drieëndertigste speeldag met oa Juventus – Inter en AC Milan - Parma.

LIGUE 1 Overzicht vierendertigste speeldag met oa Auxerre - Lyon en Strasbourg - Lille.

PREMIER LEAGUE Overzicht vier- en vijfendertigste speeldag met oa Chelsea - Arsenal en Man. United - Newcastle.

BUNDESLIGA Overzicht dertigste speeldag met oa Bayern – Bochum en Hertha Berlijn – Schalke 04.

PRIMERA DIVISION Overzicht drieëndertigste speeldag met oa Real Madrid - Villarreal en Málaga - Barcelona.

U krijgt ook nog een overzicht van ons rijk sportaanbod en natuurlijk de rubriek waar niemand genoeg van krijgt, het doelpunt van de week. En ook deze week drie heruitzendingen, dus kansen genoeg. Maandag om 22u55, en dinsdag om 18u en 20u25.

Maandag 25 april om 21u05 op CANAL+BLAUW
PREMIER LEAGUE: ARSENAL - TOTTENHAM

Arsène Wenger zal zeggen dat dit een wedstrijd is als een andere, met gewoon drie punten als inzet. Maar de Arsenal-fans denken daar anders over. En die van Tottenham zeker. De Noord-Londense derby staat bol van traditie en rivaliteit. En hopelijk ook van goed voetbal, technische hoogstandjes en doelpunten. Arsenal – Tottenham, met commentaar van Gui Polspoel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties