"We gaan hem nog hard nodig hebben"

Kevin Van Cutsem
| 0 reacties
"We gaan hem nog hard nodig hebben"
Foto: © SC

Het lijkt erop dat trainer Dominique D'Onofrio vrijdag kan beschikken over een ganse kern. Enkel spits  Kovalenko is momenteel nog twijfelachtig. Hij zal wellicht moeten afhaken voor de topper op Anderlecht.

De coach van de Rouches kan wel terug een beroep doen op Mémé Tchité, die langzaam maar zeker terugkeert. De Kongolese spits had reeds in februari hinder aan de adductoren, en moest na een bijkomende dijblessure voor meer dan twee maanden forfait geven.  "Ik stond erop om hem op te stellen tegen Bergen, want ik ben er van overtuigd dat we hem nog heel hard gaan nodig hebben dit seizoen", aldus D’Onofrio aan Standard.be.
 
Ook Vedran Runje lijkt speelklaar te geraken tegen vrijdag. De doelman heeft hinder aan de enkel, een blessure die hij opliep in de wedstrijd tegen Club Brugge. Een dagje rust en wat naverzorging zouden voldoende moeten zijn om hem weer fit te krijgen.

Verdedigende middenvelder Matthieu Assou-Ekotto was al zeker van de partij vrijdag. "Ik kreeg mijn derde gele kaart in Brugge. Totaal onvrijwillig maar zo was ik wel zeker om naar Anderlecht te trekken."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties