Melbourne heeft zijn Marquee Player

K M
| 0 reacties
Melbourne heeft zijn Marquee Player
Foto: © SC

Melbourne Victory kondigde vandaag zijn Marquee Player aan. Het wordt de 31-jarige Kevin Muscat die zal overkomen van het Engelse Milwall. Muscat werd door coach Ernie Merrick meteen ook aangewezen als kapitein van de ploeg.

Muscat heeft al een mooie staat van dienst. Na een seizoen bij South Melbourne gespeeld te hebben, maakte hij de overstap naar Crystal Palace. Nadat hij er 61 wedstrijden speelde, stapte hij in oktober 1997 over naar de Wolves. Bij de Wolves speelde hij in vijf seizoenen 201 keer mee.

In de zomer van 2002 vertrok de verdediger naar de Glasgow Rangers. Met 29 optredens was hij redelijk succesvol, maar toch vertrok hij er na één seizoen. Milwall werd zijn nieuwe club en hij verdedigde er tot nu toe al 61 maal de clubkleuren. Ook voor de Australische nationale ploeg is Muscat actief. Hij kan er een mooi bladje met 47 A-caps en 10 doelpunten voorleggen.

Verdere kondigde coach Eddie Mernick aan dat ze de 19-jarige Spase Dilevski voor één seizoen van Tottenham lenen. De middenvelder kwam dit seizoen nog niet aan spelen toe bij de eerste ploeg van de Spurs.

Toch heeft Mernick problemen om een ploeg samen te stellen voor de wedstrijd van deze zaterdag tegen Adelaide United. Hoewel de ploeg offcieel al 18 spelers heeft, kan de coach maar beroep doen op 10 van hen. Dat komt omdat Muscat, Dilevski, Archie Thompson, Andy Vlahos en Geoffrey Claeys nog actief zijn bij hun Europese club en dat Michael Ferrante, Daniel Piorkowski en Carl Recchia geblesseerd zijn. Daarom zal Merrick zijn team aanvullen met spelers uit het Victorian Institute of Sports.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties