Chelsea en Milan hebben gepraat

K M
| 0 reacties
Chelsea en Milan hebben gepraat
Foto: © SC

Vanochtend hebben AC Milan en Chelsea FC voorbereidende gesprekken gehouden over de transfers van Hernan Crespo en Kakha Kaladze. Volgende week worden de gesprekken verdergezet.

Milan's vice-voorzitter Adriano Galliani en Chelsea's Peter Kenyon hebben een uur met elkaar gepraat in Milaan, maar er werd geen enkel akkoord bereikt. "We zullen elkaar volgende week weer zien. We willen immers wachten tot het seizoen voorbij is", aldus Kenyon.

Milan heeft het afgelopen seizoen Crespo voor een jaar geleend van Chelsea en zou hem nog graag permanent willen houden. Het is bereid om daarvoor links-back Kaladze in de transfer betrekken. 

Crespo's zakenwaarnemer Fernando Hidalgo, die ook op de meeting aanwezig was, heeft geen twijfels meer. "Crespo zal bij Milan blijven. Volgende week zullen we alle details uitwerken en dan zal Chelsea de transfer bekend maken", aldus Hidalgo.

Hij had echter ook een verrassing in petto. Hidalgo zei: "Milan heeft weeral een goede zaak gedaan. Crespo zal nog een jaar aan de club worden uitgeleend (dus niet verkocht worden, red) en na het Wereldkampioenschap zien we wel verder. Als een club een speler wil en de speler wil de club, dan is een akkoord onvermijdelijk. Daarom dat Crespo akkoord zal gaan met een loonsvermindering."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties