Gerhees oefent tegen RH Sportief

Niels Hendriks

Donderdag werd de eerste oefenwedstrijd van Eendracht Gerhees afgewerkt. Gerhees verloor de partij met 7-4 van RH Sportief.

Gerhees begon goed aan de wedstrijd en kwam al snel op voorsprong via Jorrit Sterckx. De Antwerpse tweedeprovincialer zette echter al snel orde op zaken en liep uit tot 3-1. Toch kwam Gerhees nog voor rust terug op gelijke hoogte dankzij twee doelpunten van Jurgen Lippens.

Tijdens de rust werden er verschillende vervangingen doorgevoerd aan beide zijden. In deze tweede helft werd de score nog verder uitgediept tot maarliefst 7-4 in het voordeel van de thuisploeg. Het vierde Hamse doelpunt was een owndoelpunt.

Opstelling E. Gerhees: Berckmans ('45 Beneens), Verwimp ('45 Witters), Lodewijks, Sneyers ('45 Somers), Schmitz, Masset ('45 Lievens I.), Sterckx ('45 Hendriks), Simons, Heylen, Wouters, Lippens ('45 Grasso)