Davids heeft nog altijd niet getekend

Kristof Somers
| 0 reacties
Davids heeft nog altijd niet getekend
Foto: © SC

Edgar Davids mag dan al als aanwinst van Tottenham Hotspur zijn voorgesteld, de Nederlander heeft nog altijd niet getekend in Engeland. Trainer Jol verwacht dat zijn landgenoot snel zijn krabbel zet onder het contract dat voor hem klaar ligt.
 
De medische keuring heeft Edgar Davids al doorstaan. Bovendien bereikte hij ook een persoonlijk akkoord met Tottenham. Eerder was er al een overeenkomst tussen The Spurs en Inter Milaan over de transfersom.
 
Zaterdag kwam Davids al even kijken naar zijn nieuwe ploeg. Tottenham speelde een duel in en tegen Reading en won dankzij goals van Ahmed ‘Mido’ Hossam en Engels international Jermain Defoe.
 
Martin Jol is in ieder geval blij dat zijn landgenoot komt. Als hij komt tenminste. “De dokter zei dat hij er erg fit uitzag, dus dat ziet er goed uit. Ik denk dat het 99 procent zeker is dat wij hem krijgen”, aldus de Nederlandse coach.
 
Davids zou bovendien een echte fan zijn van Tottenham. “Ik weet dat als iemand tekent voor Liverpool, hij zegt dat hij altijd al een fan van Liverpool is geweest. Máár net als ik was Davids écht een Tottenham-fan toen hij nog jong was. Drie of vier jaar geleden had hij zijn zaakwaarnemer al verteld dat die met Tottenham moest praten in plaats van met Man United of Juventus. Het ging niet door. Vorig jaar probeerden we hem al te halen, maar koos hij voor Barcelona. Later ging hij naar Inter. Misschien heeft hij er spijt van dat hij niet eerder is gekomen”, vertelt Jol.

Overigens ontkent Tottenham bij monde van zijn trainer dat het geïnteresseerd is in Andy Van der Meyde en Dirk Kuijt. “Ik denk dat onze selectie al erg goed is. We hebben Kuijt nooit benaderd of een aanbieding gedaan omdat we een groep van vier aanvallers hebben, die voor niemand onder hoeft te doen”, besluit Martin Jol.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties