Coco wordt wellicht een Magpie

Coco wordt wellicht een Magpie
Foto: © SC

De kans is groot dat Francesco Coco morgen een contract bij Newcastle United tekent. De links-back van Inter Milan kreeg van zijn ploeg de toestemming om bij de Magpies te gaan testen en coach Graeme Souness was tevreden met wat hij gezien heeft.

Coco speelde afgelopen weekend met Newcastle mee in de met 5-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen Yeading. Souness was na afloop van de wedstrijd lovend voor de verdediger: "Ik vind dat hij goed gespeeld heeft, wetende dat hij vorig seizoen geen enkele wedstrijd heeft gespeeld. Hij heeft mij geïmponeerd en ik heb de voorzitter gevraagd of we hem konden aantrekken."

Souness vervolgde: "We zouden hem een jaar lenen en daarna zien we wel. Slecht kan hij niet zijn, want hij kwam al zeventien maal voor de Italiaanse nationale ploeg uit. Het enige probleem is zijn blessures."

Coco speelde amper 26 keer voor Inter sinds zijn overgang in 2002. De links-back was lange tijd geveld door een rugblessure waaraan hij tevens moest geopereerd worden. Buiten Inter speelde de verdediger ook nog voor aartsrivaal AC Milan, FC Barcelona, Torino en Vicenza.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties