Gerrard droomt over Owen

Yves Dekoning
| 0 reacties
Gerrard droomt over Owen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Elke dag staat Steven Gerrard op en leest snel de kranten in de hoop iets te vinden over een mogelijke overgang van Michael Owen naar Liverpool. Beiden zijn 25 jaar, Engels international en echte Liverpudlians. Owen verliet Liverpool vorig seizoen voor Real Madrid, maar aast al maanden op een terugkeer.

Gerrard zou Owen dolgraag terugzien op Anfield Road en hij weet zeker dat iedereen in Liverpool er zo over denkt. De kapitein weet ook dat zijn maatje niets liever zou hebben dan terug op Anfield Road voetballen. Hij kan zich dan ook niet inbeelden dat Owen voor een andere ploeg in de Premier League gaat spelen. Dat zou een ware nachtmerrie zijn voor Gerrard. "Owen is een goalgetter die elk seizoen minstens twintig keer scoort." Volgens Gerrard zou hij zelfs de beste aanvaller in de competitie worden als hij terugkeert. 

Liverpool zou volgens de laatste geruchten werken aan een leenconstructie of geld genereren via de verkoop van Milan Baros. Voor Rafael Benitez blijft een winger echter prioriteit.





Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties