Programmatie Canal + 19 tot 25 augustus

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Programmatie Canal + 19 tot 25 augustus
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

 

Komende week brengt Canal Plus weer heel wat buitenlands voetbal. Met onder meer de derby der derby's tussen Rangers FC en Celtic Glasgow en de clash tussen Chelsea en Arsenal heeft de betaalzender een hoop spektakel op stapel staan. Het volledige programma ziet er uit als volgt:

Zaterdag 20 augustus om 13u25 op CANAL+BLAUW
SCOTTISH PREMIER LEAGUE: RANGERS - CELTIC

Thomas Buffel sukkelt met een knieblessure. Daardoor mist hij een tussendoortje met de Rode Duivels tegen Griekenland. Erger is z’n mogelijke afwezigheid zaterdag, op de eerste Old Firm van het seizoen. Hopelijk raakt z’n knie toch tijdig genezen. Rangers – Celtic, met commentaar van Bram Lambert. Heruitzending op zondag om 12u25.

Zaterdag 20 augustus om 15u55 op CANAL+BLAUW
PREMIER LEAGUE: TOTTENHAM – M’BROUGH

Overwinningen buitenshuis, da’s volgens trainer Martin Jol de sleutel tot succes. En vorige week was er zo’n zege voor Tottenham, op de openingsspeeldag in Portsmouth, met een cruciale rol voor Jermain Defoe. Natuurlijk moet je ook voor eigen volk kunnen winnen, te beginnen tegen M’brough. Tottenham – Boro, met commentaar van Gui Polspoel.

Zaterdag 20 augustus om 23u35 op CANAL+BLAUW
KICK+RUSH

Kick+Rush, da’s van hetzelfde kaliber als rock’n’roll. Swingend en sexy, onvervalst Angelsaksisch, en een adrenalinestoot recht in het hart. Deze week ontvangt Man. United Aston Villa; M’brough moet op bezoek bij Tottenham. Robin Janssens kruipt in de stoel van presentator. Kick+Rush, het beste magazine over de Premier League, zaterdag om 23u35. Heruitzendingen zijn er zondag om 8u55, 11u55 en 14u25.

Zondag 21 augustus om 14u55 op CANAL+BLAUW
EREDIVISIE: PSV - VITESSE

Volgens het gezaghebbende tijdschrift Voetbal International was Timmy Simons vorige week de beste PSV’er tegen Heracles. Die lijn moet Simons doortrekken, nu zondag al, tegen Vitesse. PSV – Vitesse, met commentaar van Wim Heidbüchel.

Zondag 21 augustus om 16u55 op CANAL+BLAUW
PREMIER LEAGUE: CHELSEA - ARSENAL

Meteen al een serieuze klapper op de tweede speeldag in de Premier League. De kampioen en de vice-kampioen van vorig seizoen gaan in de clinch. Chelsea ontvangt Arsenal, met commentaar van Gui Polspoel.

Zondag 21 augustus om 20u55 op CANAL+BLAUW
LIGUE 1: TROYES - PSG

Drie speeldagen ver in de Ligue 1 en PSG is nog de enige ploeg met het maximum van de punten. De Parijzenaars willen eindelijk nog ‘ns de landstitel pakken, want dat is al van 1994 geleden. De start is veelbelovend, maar komt er een vervolg in Troyes ? Troyes – PSG, met commentaar van Carlo Wilmots.

Maandag 22 augustus om 20u op CANAL+BLAUW
BVO

Het Buitenlands Voetbaloverzicht is onze wekelijkse afspraak met de voetbalsterren. Dit jaar een opmerkelijke wissel: de Italiaanse Serie A krijgt een applausvervanging, nieuwkomer is de Nederlandse eredivisie. Ook nu weer is Robin Janssens uw gastheer. In een klein uur fietst hij door de hoogtepunten uit de Ligue 1, de Premier League en de Eredivisie. En we blikken ook al even vooruit op het nieuwe seizoen in Spanje:

BUNDESLIGA Geen overzicht wegens bekerweekend.

PRIMERA DIVISION Vooruitblik op het nieuwe seizoen.

LIGUE 1 Overzicht vierde speeldag met oa Bordeaux - Monaco en Lyon – Nancy.

PREMIER LEAGUE Overzicht tweede speeldag met oa Chelsea - Arsenal en Man. United – Aston Villa.

EREDIVISIE Overzicht tweede speeldag met oa RBC - Ajax en Utrecht – AZ.

 

U krijgt ook nog een overzicht van ons rijk sportaanbod en de rubriek waar niemand genoeg van krijgt: "het doelpunt van de week". BVO heeft nog altijd drie heruitzendingen, dus kansen genoeg. Maandag om 22u55; dinsdag om 18u en 22u55.

Dinsdag 23 augustus om 20u30 op CANAL+BLAUW
FRANCE FOOT

Via France Foot komt u alles te weten over de Ligue 1. Dit hagelnieuw magazine heeft als motto vive la France, en op het menu staan vooral veel doelpunten. Pakt Lyon een vijfde titel op rij ? Of komt de verrassing van Nantes of Bordeaux ? En wie wordt de nieuwe topschutter ? Allemaal vragen waarop u een antwoord krijgt. France Foot, dinsdagavond om 20u30, heruitzending woensdag om 17u. Bram Lambert serveert u deze week oa Bordeaux - Monaco en Lyon - Nancy.

Woensdag 24 augustus om 21u op CANAL+BLAUW
PREMIER LEAGUE: BOLTON - NEWCASTLE

Hidetoshi Nakata heeft zeven jaar in de Italiaanse Serie A gespeeld, en dat vindt ie lang genoeg. Hoog tijd om z’n kwaliteiten ‘ns te demonstreren in de Premier League, in Bolton. Hopelijk zien we hem woensdag al aan het werk tegen Newcastle. Bolton – Newcastle, met commentaar van Gui Polspoel.

Donderdag 25 augustus om 20u30 op CANAL+BLAUW
KICK+RUSH

Midweekvoetbal in Engeland, dus een extra aflevering van Kick+Rush. Wat mag u zoal verwachten ? Arsenal speelt de stadsderby tegen Fulham, Chelsea ontvangt West Brom. Bram Lambert kruipt in de stoel van presentator. Kick+Rush, het beste magazine over de Premier League, donderdag om 20u30.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties