Programmatie Canal + 26 tot 30 augustus

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Programmatie Canal + 26 tot 30 augustus
Foto: © SC

Uiteraard brengen we u ook deze week de volledige programmatie van Canal Plus voor de komende dagen:

Vrijdag 26 augustus om 19u op CANAL+BLAUW
PREMIER LEAGUE & BUNDESLIGA PREVIEW SHOW

Vrijdagavond, een tot de nok gevuld voetbalweekend staat voor de deur. De kans bestaat dat u door de bomen het bos niet meer kan zien. Daarom willen wij wat klaarheid scheppen en blikken wij vooruit op de Premier League en de Bundesliga. Een half uur voorbeschouwingen en reportages, met spelers en trainers aan het woord: zo weet u wie en wat u mag verwachten. De Premier League Preview Show, vrijdag om 19u. Aansluitend volgt de Bundesliga Preview Show om 19u30.


Zaterdag 27 augustus om 15u55 op CANAL+BLAUW
PREMIER LEAGUE: TOTTENHAM - CHELSEA

Martin Jol heeft nog tot eind augustus om een extra spits te vinden om de naar Sevilla vertrokken Frédéric Kanoute te vervangen. Wie het ook wordt, hij zal er nog niet bij zijn tegen de Blues die op White Hart Lane al hun derde Londense derby van het seizoen beslechten. Tottenham – Chelsea, met commentaar van Wim Heidbüchel.


Zaterdag 27 augustus om 17u55 op CANAL+BLAUW
BUNDESLIGA: BREMEN – STUTTGART

Stuttgart ontgoochelde in z’n eerste twee wedstrijden en haalde slechts 1 punt. Nu staat een topper op hen te wachten en is het erop of eronder. Kan Vfb aan de Weser een afgang vermijden? Bremen ontvangt Stuttgart, met commentaar van Carlo Wilmots.


Zaterdag 27 augustus om 21u55 op CANAL+BLAUW
PRIMERA DIVISION: ALAVES – BARCELONA

Barça heeft z’n eerste prijs van het seizoen al binnen: de Spaanse supercup werd veroverd ten koste van Betis. Raast de Catalaanse wervelwind ook door Vitoria, waar nieuwkomer Alavés z’n opwachting maakt ? Alaves – Barcelona, met commentaar van Gui Polspoel.


Zaterdag 27 augustus om 23u55 op CANAL+BLAUW
KICK+RUSH

Kick+Rush, da’s van hetzelfde kaliber als rock’n’roll. Swingend en sexy, onvervalst Angelsaksisch, en een adrenalinestoot recht in het hart. Deze week ontvangt Tottenham Chelsea en moet Blackburn op bezoek bij Aston Villa. Robin Janssens kruipt in de stoel van presentator. Kick+Rush, het beste magazine over de Premier League, zaterdag om 23u55. Heruitzendingen zijn er zondag om 8u30 en 11u25.



Zondag 28 augustus om 11u55 op CANAL+BLAUW
TORGALA

Gesmeed in de hoogovens van het Ruhrgebied, ingeblikt met Duitse grundlichkeit en via de Oostzee verscheept tot op uw bord. Damen und Herren, zondagmiddag krijgt u een matinee-voorstelling van de Bundesliga-sterren. Alle gespeelde zaterdagmatchen passeren de revue. En natuurlijk is er aandacht voor de Belgen, met vooral oog voor de sterke start van Mpenza en Van Buyten in Hamburg. Torgala, zondagmiddag om vijf voor twaalf. Wim Heidbüchel is presentator.


Zondag 28 augustus om 12u25 op CANAL+BLAUW
EREDIVISIE: AJAX – FEYENOORD

Ajax-Ado Den Haag werd verschoven naar latere datum omwille van personeelstekort bij de Amsterdamse politie. Dus was het twee weken langer aftellen voor de eerste thuismatch van Ajax. Het wachten wordt nu wel beloond met een klepper van formaat: de eeuwige rivaal uit Rotterdam, Feyenoord, komt op bezoek. Hopelijk beschikt burgemeester Cohen deze keer wel over voldoende manschappen. Ajax – Feyenoord, met commentaar van Jan De Wijngaert.


Zondag 28 augustus om 14u55 op CANAL+BLAUW
PREMIER LEAGUE: M’BROUGH - CHARLTON

Wie had verwacht dat Charlton na twee speeldagen mee op kop zou staan in de Premier League ? Natuurlijk zijn Sunderland en Wigan niet de sterkste tegenstanders. Benieuwd of Charlton ook in Middlesbrough kan winnen ? Charlton – Boro, met commentaar van Luc van Doorslaer.


Zondag 28 augustus om 16u55 op CANAL+BLAUW
PREMIER LEAGUE: NEWCASTLE – MAN.UNITED

Debrecen, Everton of Aston Villa: het maakt Ruud Van Nistelrooy allemaal niks uit. Scoren doet ie toch. En ook in Newcastle wil ie z’n doelpuntentotaal verder opkrikken. De Magpies ontvangen de Mancunians, met commentaar van Bram Lambert.


Zondag 28 augustus om 19u op CANAL+BLAUW
LIGUE 1: MONACO - LENS

Lens zette z’n titelambities vorige week serieus kracht bij. 7-0-winst tegen Auxerre en negen op twaalf voor Aruna Dindane en co. Da’s een mooi rapport na vier speeldagen: benieuwd of het zo blijft na de trip naar Monaco. Monaco – Lens, met commentaar van Gui Polspoel.



Zondag 28 augustus om 20u55 op CANAL+BLAUW
LIGUE 1: AUXERRE - LYON

Luigi Pieroni heeft iets met rood. Woensdag droeg ie met trots het helrode shirt van de Belgische nationale ploeg. Zaterdag was er het schaamrood op z’n kaken na de 7-0-afgang tegen Lens. Gelukkig slikte ie geen rode kaart in de blamage -wel een gele- en mag ie proberen beter te doen tegen Lyon. Auxerre – Lyon, met commentaar van Carlo Wilmots.


Maandag 29 augustus om 20u op CANAL+BLAUW
BVO

Het Buitenlands Voetbaloverzicht is onze wekelijkse afspraak met de voetbalsterren. Vanaf deze week draaien we op volle toeren, want ook de Spanjaarden beginnen weer te voetballen. Robin Janssens is uw gastheer. In een klein uur fietst hij door de hoogtepunten uit de Bundesliga, de Ligue 1, de Premier League, de Eredivisie en de Primera División.


BUNDESLIGA Overzicht van de derde speeldag met o.a. Bremen – Stuttgart en Schalke 04 - Mönchengladbach.


PRIMERA DIVISION Overzicht van de eerste speeldag met o.a. Alaves – Barcelona en Valencia - Betis.


LIGUE 1 Overzicht vijfde speeldag met oa Monaco – Lens en Auxerre - Lyon

PREMIER LEAGUE Overzicht derde en vierde speeldag met oa Tottenham – Chelsea en Newcastle – Man.United.


EREDIVISIE Overzicht derde speeldag met oa Ajax - Feyenoord en Roda - PSV.

U krijgt ook nog een overzicht van ons rijk sportaanbod en de rubriek waar niemand genoeg van krijgt: “het doelpunt van de week”. BVO heeft nog altijd drie heruitzendingen, dus kansen genoeg. Maandag om 22u55; dinsdag om 18u55 en 21u45.


Dinsdag 30 augustus om 20u op CANAL+BLAUW
FRANCE FOOT

Via France Foot komt u alles te weten over de Ligue 1. Dit hagelnieuw magazine heeft als motto vive la France, en op het menu staan vooral veel doelpunten. Pakt Lyon een vijfde titel op rij ? Of komt de verrassing van Nantes of Bordeaux ? En wie wordt de nieuwe topschutter ? Allemaal vragen waarop u een antwoord krijgt. France Foot, dinsdagavond om 20u, heruitzending woensdag om 17u. Bram Lambert serveert u deze week oa Auxerre – Lyon en Monaco - Lens.


Dinsdag 30 augustus om 20u30 op CANAL+BLAUW
GOLEADOR

Goleador, een portie Spaanse furie, wordt vanaf nu wekelijks op u losgelaten. Kom alles te weten over de Primera Division en geniet van de knapste dribbels, de vlotste combinaties en de mooiste doelpunten. Wordt het weer een tweestrijd tussen de grote tenoren, Barça en Real, of kan Valencia zich herpakken en hen het vuur aan de schenen leggen? Ronaldo wil er dit jaar 35 tegen de netten jagen. Grootspraak of zelfkennis van de Braziliaan? Een wekelijkse stand van zaken via Goleador, dinsdagavond om 20u30, heruitzending woensdag om 17u30. Bram Lambert serveert u deze week oa Valencia – Betis en Cádiz – Real Madrid.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties