Trainersbabbel na KVM-Union

Bart Hermans
| 0 reacties
Trainersbabbel na KVM-Union
Foto: © SC

Joe Kande Tshupula, de trainer van Union, was een tevreden man na het gelijkspel op KV Mechelen. Union speelde verdedigend omdat de trainer vond dat KV Mechelen een heel goede ploeg had. Tshypula distantieerde zich  van het gedrag van Bongumba-Bonghanya.Zoiets hoort niet thuis op een voetbalveld en dit was zeker geen voorbeeld voor de jeugd. 
 
De trainer van KV Mechelen, André Wetzel, was heel wat minder tevreden. Volgens hem moesten de Maneblussers deze wedstrijd gewoon winnen. Wat hij in de eerste helft te zien kreeg, vond hij al bij al nog niet zo slecht. "Deze wedstrijd toonde nogmaals aan dat we een creatieve middenvelder en een aanspeelpunt in de aanval missen”, aldus Wetzel.
De Nederlander vond de strafschop terecht, maar kon het gebrek aan concentratie bij het tegendoelpunt niet appreciëren. Het doelpunt dat Guimienny afkeurde omdat hij al had afgefloten, vond Wetzel een ernstige fout van de scheidsrechter.
Wetzel vond die rode kaart op slag van rust geen goede zaak, want na de rust kroop Union helemaal terug en viel het nog duidelijker op dat KV een creatieve middenvelder miste. De ploeg had wel het meeste balbezit, maar kon er niet veel mee doen. Na het tegendoelpunt en de afgekeurde goal was de fase met Engmann de derde stomme fout van de avond.
 
De Nederlander hoopt dat Camus voor dat creatieve kan zorgen in het middenveld en gelooft dat Thijs het aanspeelpunt in de aanval kan worden. Zaterdag tegen Virton zal er hoogstwaarschijnlijk weer een verdedigende tegenstander wachten.  
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties