Charleroi en Gent gaan voor subtop

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Charleroi en Gent gaan voor subtop
Foto: © SC

Vanavond staan in de vaderlandse competitie twee vooruitgeschoven wedstrijden van de zevende speeldag op het programma. Charlerloi ontvangt Sint-Truiden en Brussels trekt naar AA Gent.

Charleroi – Sint-Truiden wordt vooral voor Jacky Matthijssen een speciale wedstrijd. De coach van Charleroi stond ooit nog aan het hoofd van de Truiense troepen en leidde hen onder meer naar een bekerfinale. Afgelopen seizoen maakte hij van Charleroi een subtopper en dat hoopt hij dit jaar te bevestigen. Charleroi moet vanavond wel winnen, wil het zijn plaatsje in het koppeloton niet verliezen. Benieuwd of de Zebra's de Kanaries kunnen oppeuzelen.

Ook voor AA Gent staat er heel wat op het spel. De Buffalo's startten slecht aan de competitie, maar de recente zes op zes bracht hen weer in de subtop. Toch is ook vanavond tegen FC Brussels winst essentieel wil men de greep op de kopgroep niet verliezen. Voor Brussels kan de week alvast niet meer stuk, na het knappe gelijkspel tegen grote broer Anderlecht. Wie weet zit er wel nog een stunt in...
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties