Daerden, Vandooren en Cornelis tijdje out

Philippe Crols
| 0 reacties
Daerden, Vandooren en Cornelis tijdje out
Foto: © SC

Wat heel wat mensen bij Racing Genk vreesden is helaas voor hen uitgekomen. Koen Daerden, Hans Cornelis en Gonzague Vandooren zijn meerdere weken buiten strijd. 

De drie Genk-spelers vielen zaterdag geblesseerd uit in de competitiewedstrijd tegen Cercle Brugge. Koen Daerden liep een scheur in de gewrichtsband van de rechterenkel op. Hans Cornelis heeft dan weer een een scheur in de adductoren van het linkerbeen. Ten slotte heeft Gonzague Vandooren een zware kneuzing van de strekpezen van de linkerenkel. Hoe lang deze drie out zijn is nog niet helemaal duidelijk, maar wel staat vast dat ze de eerste weken niet in actie zullen komen voor Racing Genk. 

Naast de Brugse is dus ook de Genkse lappenmand behoorlijk gevuld, want naast de drie bovenvermelde spelers zijn ook Thomas Chatelle, Orlando Engelaar en Gert Claessens nog niet speelklaar. Eric Matoukou en Mirsad Beslija keren dan weer terug uit blessure en zijn in principe speelklaar voor de Europese wedstrijd van donderdag tegen Litex Lovech.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties