Engelse clubs willen vleugelspeler Mallorca

Kristof Blomme
| 0 reacties
Engelse clubs willen vleugelspeler Mallorca
Foto: © SC

Tottenham en twee andere clubs uit de Premier League zouden graag Juan Arango binnenhalen. De linkerflankspeler is voorlopig actief in de Primera Division bij Mallorca.

Luis Aparicio, manager van de speler, zegt dat drie Engelse clubs geïnteresseerd zijn in de Venezolaan. Het zou gaan om Tottenham, een Londense club en een club uit het noorden. Dit weekend komen ze hem alvast scouten in de interlands tegen Paraguay en Brazilië.

De speler zelf ziet een overgang naar Engeland helemaal zitten. Als een transfer in januari niet lukt, dan wil hij zeker volgende zomer verkassen. Hij heeft veel te danken aan Mallorca, de ploeg die hem de kans gaf in Europa te spelen. Nu is het echter tijd voor een stap hogerop. 

De echte voetballiefhebbers zullen zich Arango nog herinneren door een incident in maart dit jaar. Toen kwam de speler onzacht in aanraking met de elleboog van Sevilla-speler Navarro. Hij verloor toen even het bewustzijn en stopte zelfs even met ademen. Dankzij vlug ingrijpen van de ploegdokter werd erger voorkomen. Uiteindelijk bleek dat hij z'n jukbeen had gebroken en een hersenschudding had opgelopen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties