Deschacht en Clement in Studio 1

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Deschacht en Clement in Studio 1
Foto: © SC

Zondag bespreekt Frank Raes met Jan Wauters en Aad de Mos de elfde speeldag van de Belgische voetbalcompetitie.

Studio 1 besteedt zondag veel aandacht aan een klassieker in de voetbalcompetitie: Anderlecht - Club Brugge. Na een mindere competitiestart lijkt Club stilaan het juiste ritme gevonden te hebben. Vorig weekend klopte het Westerlo met 2-1 en in Wenen haalde Club het dinsdag van Rapid dankzij een doelpunt van Bosko Balaban. Als de Bruggelingen erin slagen om zondag ook Anderlecht te bedwingen, kunnen de mannen van Ceulemans weer aan de titel beginnen denken. Anderlecht van zijn kant kon woensdag voor de tiende keer op rij geen punt verdienen in de Champions League. Om de kater van het 0-1 verlies tegen Liverpool door te spoelen, rekent paarswit op een thuisoverwinning tegen de aartsrivaal uit West-Vlaanderen.

Philippe Clement (Club Brugge) en Olivier Deschacht (Anderlecht) zullen iets sneller moeten douchen dan hun ploegmaats. Zij komen meteen na de topper naar de studio om hun wedstrijd te evalueren.

Igor De Camargo, de Braziliaanse spits van FC Brussels, probeerde vorige week met een fantasietje Philippe Vande Walle te verrassen in 'Pinanti is pinanti', maar hij had duidelijk de reflexen van de snelle doelman onderschat. Door die misser kreeg Désiré Mbonabucya van Sint-Truiden vrije baan om nog minstens één week verder te gaan in de penaltycompetitie van Studio 1. Zondag neemt Mbonabucya het op tegen een van de grootste penaltyspecialisten uit de Jupiler League: Toni Brogno van Charleroi.


Studio 1, zondagavond om 22u30 op één.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties