Club gelijk tegen Vigor Hamme

Thomas Dubois
Club gelijk tegen  Vigor Hamme

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Door het wegvallen van de bekerwedstrijd tegen Zulte Waregem dit weekend, oefende een veredeld B-elftal van Club Brugge vanmiddag tegen Vigor Hamme. Club Brugge, zonder anciens Verheyen, Clement en Vermant, die rust kregen, kwam al vlug op achterstand wanneer Van Hyfte de rebound op een geredde kopbal van Flies maar binnen te schieten had. Club ging hierna wel volop in de aanval, maar het was allemaal ongeïnspireerd.

Op het halfuur kon Victor de gelijkmaker binnenkoppen na een voorzet van de wederoptredende Klukowski. Doelman Meul had geen schijn van kans. Club kon nog dreigen via Portillo en vooral Victor, maar kon niet scoren. Victor omspeelde de thuisdoelman maar aarzelde te lang om de bal in doel te leggen.

Kort na de rust kwam Club dan toch op voorsprong via Portillo, die de rebound na een schot van Roelandts binnenschoot. Portillo kreeg even later de kans om match te beslissen, maar hij kon Meul niet verschalken. Club leek de winst te pakke,n maar dat was buiten de snelle Djamba-Shango gerekend. Hij lobde Vonck en kon zo de 2-2 eindstand vastleggen.