Vermeersch uit opnieuw ongenoegen

Vermeersch uit opnieuw ongenoegen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Brussels-voorzitter Johan Vermeersch uit zijn ongenoegen na de nederlaag van zijn ploeg in de Beker van België tegen tweedeklasser Oud-Heverlee Leuven. Vermeersch is niet alleen ontgoocheld in de spelers, maar ook in de technische staf. Die verklaarde na de uitschakeling dat dit het beste was wat de club kon overkomen.
 
“Ik ben als voorzitter teleurgesteld in het verloop en het resultaat van de wedstrijd. Eens te meer is een gebrek aan professionele ingesteldheid gebleken”, reageert Vermeersch verbitterd op de uitschakeling van Brussels. “Wat zondag is gepresteerd is onaanvaardbaar naar supporters en zowel huidige als toekomstige sponsors toe.”
 
Over de reactie van de technische staf is de controversiële voorzitter ook niet te spreken. “Ik stel mij de vraag of wij als eersteklasseclub met toekomst echt niet beter konden verwachten tegen deze zeer verdienstelijke tweedeklasseploeg. Ik kan mij onmogelijk verzoenen met de gang van zaken en vindt dit voor iedereen die met de ploeg begaan is betreurenswaardig.”
 
Vermeersch wil dat er vanuit de ploeg een merkbare reacties komt voor de winterstop. De spelers zijn dit volgens hem verplicht aan de supporters en de sponsors. Zij mogen niet verder ontgoocheld worden. “Ik druk de wens uit dat voor de laatste 5 wedstrijden, waarvan 4 thuiswedstrijden, de juiste mentaliteit zal worden getoond en dat het maximum resultaat zal worden gehaald.” [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties