Beveren krijgt Guillou niet buiten

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Beveren krijgt Guillou niet buiten
Foto: © SC

Het ziet er niet naar uit dat Jean-Marc Guillou snel bij Beveren zal vertrekken. De club staat immers met zijn rug tegen de muur, zo vertelt De Morgen.

Een vertrek van Guillou zou Beveren maar liefst 1,9 miljoen euro kosten. Dat is veel te veel voor een al bij al kleine club als Beveren. De Waaslanders zouden graag de Ivorianen van Guillou opzijschuiven en met de eigen jeugd verdergaan, maar financieel lijkt dat niet haalbaar. Zeker niet nu ondervoorzitter De Colfmaeker besloten heeft zich terug te trekken. De Colfmaeker is de twist met Guillou beu en wil daarom niet meer investeren in de club. Toch zal hij het geld dat hij tot nog toe binnenbracht, niet terugeisen.

"Ik ga mijn energie niet meer in een gevecht met Guillou steken", aldus De Colfmaeker. "U weet dat mijn gezondheidstoestand dat niet toelaat (De Colfmaeker is terminaal ziek, vh). Ik heb een andere gevecht te leveren. Als ik mijn geld nog ergens in investeer, dan zal het in mijn erfgenamen zijn." 

"Ik vrees niet voor het faillissement van Beveren", gaat de ex-ondervoorzitter verder. "De club zal zich wel redden. Maar ik kan me niet voorstellen dat het op dit ogenblik zónder Guillou lukt."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties