Prime brengt Engelse en Nederlandse Boxing Day

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Prime brengt Engelse en Nederlandse Boxing Day
Foto: © SC

Dit weekend geen voetbal op Prime, maar volgende week des te meer. De betaalzender van Telenet Digital TV brengt zowel Engels als Nederlands voetbal op tv. Voor de Engelsen is voetbal op Boxing Day ondertussen al een vaste gewoonte, in Nederland is het nieuw. Onze noorderburen hebben met Feyenoord - AZ alvast een topaffiche te bieden.

Het volledige programma-overzicht ziet er als volgt uit:


Maandag 26 december om 12u25 op PRIME SPORT
EREDIVISIE: FEYENOORD - AZ

AZ is meer dan ooit een serieuze titelkandidaat in Nederland. En zeker nu Louis Van Gaal de klasse van Stein Huysegems ontdekt heeft. De Belg flits weer als vanouds en wil het publiek in de Kuip helemaal doldraaien. De topper in de Eredivisie tussen Feyenoord en AZ, met commentaar van Bram Lambert. Samenvatting om 17u25 op PRIME SPORT2, en heruitzending om 21u05 op PRIME SPORT, en dinsdag in het ochtendblok op beide kanalen.


Maandag 26 december om 13u40 op PRIME SPORT2
PREMIER LEAGUE: CHARLTON - ARSENAL

Het bestuur van Arsenal gaat slapeloze nachten tegemoet. Superster Thierry Henry is niet langer tevreden met de sportieve resultaten en alle topclubs staan in de rij om de Fransman in te lijven. Ronaldinho wil Henry zelfs hoogstpersoonlijk naar Barcelona begeleiden. Vooral zit Henry nog in Londen en speelt ie de stadsderby Charlton – Arsenal. Commentaar is van Luc Van Doorslaer. Heruitzending om 17u55 op PRIME SPORT en om 20u op PRIME SPORT2, en dinsdag in het ochtendblok op beide kanalen.


Maandag 26 december om 15u40 op PRIME SPORT2
PREMIER LEAGUE: CHELSEA - FULHAM

Wat krijgen de Engelsen voorgeschoteld op Boxing Day ? Geen gevulde kalkoen, wel een rijkgevuld voetbalprogramma. Met twee Londense derby’s: naast Charlton – Arsenal is er ook Chelsea – Fulham. Commentaar is van Carlo Wilmots. Samenvatting om 19u40 op PRIME SPORT, en heruitzending dinsdag in het ochtendblok, op beide kanalen.


Maandag 26 december om 15u55 op PRIME SPORT
PREMIER LEAGUE: LIVERPOOL - NEWCASTLE

Liverpool is er niet in geslaagd de Wereldbeker voor Clubteams te winnen: Sao Paulo ging ermee aan de haal. Pijnlijk voor de Reds, want dat is nu juist de enige trofee die nog niet in hun propvolle kast staat. Doorslikken die bittere pil en op naar de volgende opdracht: Liverpool – Newcastle, met commentaar van Gui Polspoel. Heruitzending om 21u45 op PRIME SPORT2, en dinsdag in het ochtendblok op beide kanalen.


Maandag 26 december om 20u op PRIME SPORT
BVO SPECIAL

In de meeste landen zit de heenronde erop. Tijd voor een terugblik. Wie is nu weer de topschutter in Nederland ? Welk team staat laatste in Spanje, of hoe heet de voorzitter van Chelsea ? U leert het allemaal in de BVO Special. Robin Janssens zorgt voor de champagne. Als dessert krijgt u het doelpunt van de heenronde, de beauties en de bloopers. Naar goede gewoonte een pak heruitzendingen, voor wie er maar niet genoeg van krijgt: maandag om 22u50 op PRIME SPORT, en dinsdag om 18u55 en 23u, ook op PRIME SPORT. Woensdag heruitzendingen om 15u30 en 17u05 op PRIME SPORT en om 19u35 op PRIME SPORT2.


Dinsdag 27 december om 20u op PRIME SPORT
KICK’n’RUSH

Kick’n’Rush, da’s van hetzelfde kaliber als rock’n’roll. Swingend en sexy, onvervalst Angelsaksisch, en een adrenalinestoot recht in het hart. Deze week is er Chelsea - Fulham en Liverpool - Newcastle. Tania Prinsier kruipt in de stoel van presentatrice. Kick’n’Rush, het beste magazine over de Premier League, nu dinsdag om 20u op PRIME SPORT. Heruitzending om 22u30 op PRIME SPORT, en woensdag om 15u, 16u35 en 20u20 op PRIME SPORT.

Woensdag 28 december om 20u40 op PRIME SPORT2
PREMIER LEAGUE: MAN. CITY - CHELSEA

Manchester is een vervloekte stad voor Chelsea. Vorig seizoen leden ze er hun enige nederlaag, op bezoek bij City. Dit jaar leden ze er hun enige nederlaag, op bezoek bij United. Gaan de Blues opnieuw onderuit in Manchester ? Man. City – Chelsea, met commentaar van Gui Polspoel. Heruitzending om 23u op PRIME SPORT, en donderdag in het ochtendblok op PRIME SPORT.

Woensdag 28 december om 20u50 op PRIME SPORT
PREMIER LEAGUE: EVERTON - LIVERPOOL (match v/d week)

Uit ons ruim voetbalaanbod lichten we elke week één topaffiche, en die onderwerpen we aan een grondige analyse. Deze week is dat Everton - Liverpool geworden. Een klassieker in de Premier League, de Merseyside derby. Onze commentator is Wim Heidbüchel. Robin Janssens peilt in de studio naar de analyse van Hein Vanhaezebrouck. Heruitzending om 22u40 op PRIME SPORT2 en donderdag om 16u op PRIME SPORT.


Donderdag 29 december om 17u55 op PRIME SPORT
EREDIVISIE: PSV - TWENTE

In de Champions League is de volgende tegenstander van PSV Olympique Lyon. In de Nederlandse eredivisie is dat FC Twente uit Enschede. Een wereld van verschil, en dus verwachten we een klinkende zege van Simons & co. PSV – Twente, met commentaar van Bram Lambert. Heruitzending om 20u30 op PRIME SPORT2, en vrijdag in het ochtendblok op PRIME SPORT en om 18u op PRIME SPORT2.

Donderdag 29 december om 19u55 op PRIME SPORT
EREDIVISIE: FEYENOORD – WILLEM II

Willem II is nog op zoek naar mascottes. Dat wil zeggen, elf jeugdspelertjes die aan de hand van de sterren van het A-elftal het veld oprennen vlak voor Feyenoord – Willem II. Dat het enthousiasme niet bijster groot is, heeft veel te maken met het zwak presteren van de sterren. Willem II staat voorlaatste en gaat dus met de daver op het lijf naar de Kuip. Willem II – Feyenoord, met commentaar van Wilfried Mostinckx. Heruitzending om 22u15 op PRIME SPORT2, en vrijdag in het ochtendblok en om 16u15 op PRIME SPORT.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties