Onrust in het bestuur van Roeselare

Thomas Dubois
| 0 reacties
Onrust in het bestuur van Roeselare
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er is onrust ontstaan in de bestuurskringen van SV Roeselare. De oorzaak is te vinden in de zaak-Peeters. Alles draait rond een twist tussen voorzitter Espeel en manager Devroe. Rocky Peeters speelt zoals geweten vanaf volgend seizoen voor Sint-Truiden. Al zouden de Kanaries de speler nu al willen binnenhalen. Op die manier versterkt het zichzelf en verzwakt het de tegenstand.
 
Luc Devroe staat in voor het sportief beleid en moet de kern zo sterk mogelijk houden, daarom ook wil hij Peeters nog tot het einde van het seizoen houden. Met z’n zes doelpunten is hij de meest scorende middenvelder van de eerste klasse. Peeters zien vertrekken voor een som die lager ligt dan de vastgelegde transferprijs zou voor Devroe dan de spreekwoordelijke druppel zijn.
 
Devroe dreigt met een ontslag. Roeselare is een gezonde eersteklasser met weinig overschot en ieder extraatje is hierbij meegenomen. Devroe pleit ervoor dat wanneer Peeters vertrekt, men het bedrag moet investeren in versterking. Onder meer de namen van Kinet en Provoost zijn al genoemd.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties