Wamfor eindelijk terecht

Philippe Crols
| 0 reacties
Wamfor eindelijk terecht
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Het heeft een tijdje geduurd vooraleer alle spelers van Racing Genk in het Turske Belek waren, maar dat is nu uiteindelijk toch gelukt. Met Justice Wamfor arriveerde dinsdagavond de laatste speler. 

Justice Wamfor was behoorlijk ontgoocheld over zijn niet-selectie voor de Afrika Cup. Niet onlogisch, want de Kameroener was de weken voor de eindejaarsperiode vrij goed bezig. Wamfor verbleef tijdens de kerstvakantie in eigen land met zijn familie. Toen hij vrijdag terug wilde keren was zijn vliegtuig echter overboekt en moest 'Jerommeke' dus wachten. Bij Genk kon men er echter niet om lachen en er deden zelfs geruchten de ronde dat Wamfor niet meer in actie zou komen voor Racing Genk. Dat bleek niet waar te zijn, want de rechtsachter zou enkel en alleen maar een boete krijgen en zelfs dat is niet zeker. 

Ondertussen is de Kameroener dus wel aangekomen in Belek. Hij kwam dinsdagavond aan en trainde woensdagochtend al mee. 'Genk rekent op mij en ik mag zeker het hoofd niet laten hangen. Ook niet na mijn niet-selectie voor de Afrika Cup', aldus Wamfor in Het Belang van Limburg.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties