Eerste afgelastingen van het weekend een feit

Philippe Crols
| 0 reacties
Eerste afgelastingen van het weekend een feit
Foto: © SC

Wat menig voetballiefhebber vreesde dreigt stilletjes aan werkelijkheid te worden. Dankzij de vrieskou liggen vele voetbalterreinen er steenhard en onbespeelbaar bij. De Belgische Voetbalbond kondigde op haar website voorlopig al enkele afgelastingen aan. Later op de avond kunnen hier nog wedstrijden bijkomen. Voetbalkrant houdt u op de hoogte. 

In Limburg, West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen zijn er geen problemen. Daar gaan tot nader order nog altijd alle geplande wedstrijden door. In Antwerpen en Vlaams-Brabant ligt dat even anders. 

Nationaal: 
Het Sportcomité kondigt de afgelasting aan van alle wedstrijden van de reeks Bevordering D en van de Reserven Bevordering D van 3, 4 en 5 februari 2006.

De provincie Vlaams Brabant: 
Voor vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 februari 2006 zijn alle kampioenschapswedstrijden en alle vriendschappelijke wedstrijden voor preminiemen, duiveltjes en debutantjes afgelast.  Voor de andere categorieën, beslissing van de scheidsrechter op het speelveld. De wedstrijden van de groeperingen ABSSA en Interbanken zijn eveneens afgelast.

De provincie Antwerpen: 
Voor vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 februari 2006 zijn alle kampioenschapswedstrijden en alle vriendschappelijke wedstrijden voor preminiemen, duiveltjes en debutantjes afgelast. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties