Eremenko met één jaar vertraging naar Rusland

Truyens Himke
| 0 reacties
Eremenko met één jaar vertraging naar Rusland
Foto: © SC

Alexei Ermenko Jr. is dan toch naar Rusland vertrokken. De Finse middenvelder kwam uit voor US Lecce dat hij vorig seizoen verkoos boven Rusland. Eén jaar later kiest de jonge Fin voor FC Saturn Moskovskaya Oblast, waar hij een contract voor vier jaar heeft ondertekend.
 
Een echte verrassing is het vertrek niet. Wie het reilen en zeilen van Eremenko een beetje heeft gevolgd wist dat de middenvelder weg wou uit Italië.
Alexei kwam in aanvaring met het clubbestuur van Lecce nadat hij gekwetst geraakte in een interland. Sindsdien is er een kloof tussen beide partijen die niet meer gedicht werd.
Ook het vertrek richting Rusland, Moskou, is niet verbazingwekend. Vader Eremenko is immers geboren in Rusland en speelde jaren voor FC Spartak Moskva. Met deze stap keert de 22 jarige linkerflank speler terug naar zijn roots.
 
De reden dat de Russische ploeg Alexei wil inlijven, ligt bij de Finse internationale ploeg. In 21 interlands scoorde hij maar liefst tienmaal, dit is meer dan legende Forssell.
Bij de ene ploeg kom je niet meer aan de bak door internationale wedstrijden te spelen, de andere ploeg neemt je ervoor aan. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties