Topvoetbal op Prime Sport

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Topvoetbal op Prime Sport
Foto: © SC

Opnieuw een hoop voetbal op Prime Sport de komende dagen. Wij geven u een volledig overzicht:

Vrijdag 3 februari om 19u op PRIME SPORT
PREMIER LEAGUE & BUNDESLIGA PREVIEW SHOW
Vrijdagavond, een tot de nok gevuld voetbalweekend staat voor de deur. De kans bestaat dat u door het bos de bomen niet meer kan zien. Daarom willen wij wat klaarheid scheppen en blikken wij vooruit op de Premier League en de Bundesliga. Een half uur voorbeschouwingen en reportages, met spelers en trainers aan het woord: zo weet u wie en wat u mag verwachten. De Premier League Preview Show, vrijdag om 19u. Aansluitend volgt de Bundesliga Preview Show om 19u30. Heruitzendingen van beide programma’s zijn er vanaf 20u PRIME SPORT. En ook op zaterdag zijn er heruitzendingen in de voormiddag en vanaf het middaguur. 

Zaterdag 4 februari om 15u25 op PRIME SPORT
BUNDESLIGA: SCHALKE 04 - DORTMUND
Vorige week meldden we dat M’Gladbach in het Ruhrgebied ligt maar niets is minder waar. Het Ruhrgebied is een Duitse regio in de deelstaat Noor-Rijnland-Westfalen, omsloten door de Rijn, de Ruhr en de Lippe. Gelsenkirchen en Dortmund zijn twee van de belangrijkste steden en de respectievelijke Schalke 04 en Borussia de topclubs uit de regio. Zaterdag wordt er gestreden voor de punten maar vooral voor de eer en het aanzien in de regio. Schalke 04 – Dortmund, met commentaar van Carlo Wilmots. Heruitzending op zondagochtend om 9u10 op PRIME SPORT2.
  
Zaterdag 4 februari om 15u55 op PRIME SPORT2
PREMIER LEAGUE: EVERTON – MAN. CITY
Het vormpeil van City en het karakter van hun manager zijn vergelijkbaar met het profiel van een bergrit in de Tour de France: met pieken en dalen. Speciaal voor hen zou J.M. Leblanc een rit moeten inlassen met een lang stuk bovenop een plateau. Het zou in Manchester ten zeerste geappreciëerd worden. Everton – Man. City wordt gespeeld om 15u55. Commentaar is van Jan Dewijngaert. Heruitzending om 17u25 op PRIME SPORT en zondagochtend om 7u25 op PRIME SPORT.
 
Zaterdag 4 februari om 18u10 op PRIME SPORT2
PREMIER LEAGUE: MAN. UNITED - FULHAM
Tegen Fulham speelt United z’n tiende wedstrijd op een maand tijd. Tijdens die maand kregen aardig wat jongeren wat speelgelegenheid. Over jongeren gesproken, United ligt al een hele tijd overhoop met Chelsea i.v.m. de 18-jarige Nigeriaan John Obi Mikel. Beide clubs claimen dat ze de speler hebben vastgelegd en beschuldigen elkaar van illegale praktijken. “Nie zievere, speile!” zou Raymond gezegd hebben. Dat gebeurt ook op zaterdag om 18u10: Man. United - Fulham, met commentaar van Wim Heidbüchel. Zondag is er een heruitzending om 10u55 op PRIME SPORT2 en een ruime samenvatting om 16u25 op PRIME SPORT.
 
Zaterdag 4 FEBRUARI om 19u25 op PRIME SPORT
EREDIVISIE: PSV - RODA
Het laatste deel van het drieluik tegen de toppers uit de Eredivisie komt eraan voor de jongens uit Kerkrade. Op Feyenoord wisten ze een punt te pakken maar verleden weekend werden ze genadeloos afgeslacht door Arveladze en Huysegems. Nu volgt het laatste en misschien wel moeilijkste onderdeel: een verplaatsing naar de geöliede machiene van Simons en co in Eindhoven.  PSV – Roda om 19u25 op Prime Sport, met commentaar van Bram Lambert. Heruitzending zondag om 12u40 op PRIME SPORT2.
 
Zaterdag 4 februari om 21u30 op PRIME SPORT
KICK’n’RUSH
Kick’n’Rush, da’s van hetzelfde kaliber als rock’n’roll. Swingend en sexy, onvervalst Angelsaksisch, en een adrenalinestoot recht in het hart. Deze week is er Everton _ Man. City en Man. United - Fulham. Tania Prinsier kruipt in de stoel van presentatrice. Kick’n’Rush, het beste magazine over de Premier League, zaterdag om 21u30, op PRIME SPORT. Heruitzending om vijf minuten voor middernacht op PRIME SPORT. Er is ook nog een herkansing op zondag, om 11u25 op PRIME SPORT.
 
Zaterdag 4 februari om 21u58 op PRIME SPORT
PRIMERA DIVISION: DEPORTIVO - VALENCIA
In Valencia werd de terugmatch van de confrontatie tussen beide ploegen voor de Copa del Rey verleden week stilgelegd nadat de lijnrechter met muntstukken bekogeld werd. De totaalscore was op dat moment 1-1. De resterende tijd werd gisterenavond, 1 februari, uitgespeeld hetgeen betekende dat ze na de opwarming drie minuten speelden om vervolgens een kwartier te gaan rusten en dan de tweede helft aan te vatten. Absurd maar wel correct. Met tien man kon Valencia echter geen vuist maken en werd uitgeschakeld nadat Depor nog eens scoorde vanop de stip. Hopelijk wordt de competitiewedstrijd wel in één stuk gespeeld. Deportivo - Valencia, met commentaar van Gui Polspoel. Heruitzending zondag om 9u40 op PRIME SPORT.  
  
Zondag 5 februari om 11u55 op PRIME SPORT
TORGALA
Gesmeed in de hoogovens van het Ruhrgebied, ingeblikt met Duitse grundlichkeit en via de Oostzee verscheept tot op uw bord. Damen und Herren, zondagmiddag krijgt u een matinee-voorstelling van de Bundesliga-sterren. Alle gespeelde zaterdagmatchen passeren de revue. En natuurlijk is er aandacht voor de Belgen, met vooral oog voor sterkhouder Daniël Van Buyten in Hamburg. Torgala, zondagmiddag om vijf voor twaalf. Onze presentatrice is Tania Prinsier. Heruitzending om 14u25 op PRIME SPORT2.
 
Zondag 5 februari om 12u25 op PRIME SPORT
EREDIVISIE: FEYENOORD - AJAX
Willem Van Haneghem is Feyenoorder in hart en nieren. Hij hoopt het niet, maar gelooft wel dat Ajax dit weekend de clash in de Kuip kan winnen. Indien het even alle zorgen opzij zet en plezier vindt in het spelletje hebben de Amsterdammers genoeg kwaliteit in huis volgens hem. Dit seizoen kunnen ze enkel nog trachten de schade te beperken via de playoffs maar voor volgend jaar hebben ze alvast Jaap Stam vastgelegd. Er is hoop! Feyenoord – Ajax start om 12u25 en wordt in de Kuip gevolgd door Wilfried Mostinckx. Een heruitzending is er om 14u55 op PRIME SPORT2 en maandag in het ochtendblok op beide kanalen. Een ruime samenvatting is er ook nog op zondag om 22u55 op PRIME SPORT.
 
Zondag 5 februari om 14u25 op PRIME SPORT
PREMIER LEAGUE: TOTTENHAM - CHARLTON
De Spurs staan nog altijd op een vierde plaats die recht geeft op deelname aan de Champions League voorrondes. Om die ambitie waar te maken hebben ze deze week nog een extra transfer gerealiseerd: Hossam Ghaly werd bij Feyenoord weggehaald waardoor hun Egyptische teller nu op twee staat. Tottenham - Charlton, met commentaar van Luc van Doorslaer. Heruitzending om 16u40 op PRIME SPORT2, en maandag in het ochtendblok op beide kanalen.  
 
Zondag 5 februari om 16u50 op PRIME SPORT
PREMIER LEAGUE: CHELSEA – LIVERPOOL, MATCH VAN DE WEEK
De verloren zoon is terug. Robbie Fowler, opgegroeid in en met Liverpool, houdt van the Mighty Reds en zij van hem. Na een afwezigheid van vier jaar komt hij terug thuis en ziet hij een droom opnieuw uitkomen. Hij verklaarde zo blij te zijn als een kind. Kan hij de fans hetzelfde gevoel geven nu zondag om 16u50 tegen Chelsea? Wim Heidbüchel zit Stamford Bridge. Heruitzending om 19u30 op PRIME SPORT2 en maandag in het ochtendblok op beide kanalen. Om 23u25 is er ook een ruime samenvatting op PRIME SPORT.
  
Zondag 5 februari om 19u05 op PRIME SPORT
PRIMERA DIVISION: BARCELONA - ATLETICO
Ronaldinho is geel geschorst en Eto’o speelt met Kameroen de Africa Cup. Geen probleem voor Frank Rijkaard want hij heeft nog altijd Lionel Messi en Henrik Larsson achter de hand. Zij moeten Barça mee helpen om het record van het aantal opeenvolgende competitiewedstrijden te verbeteren. Dat staat momenteel met vijftien stuks op naam van het machtige Real Madrid uit het begin van de jaren ’60. De Blaugrana hebben er nu al veertien, nog twee te gaan. Atletico is de voorlaatste hindernis.  Atletico Barcelona - Atletico, commentaar is van Wilfried Mostinckx. Heruitzending is er om 21u15 op PRIME SPORT2 en maandag in het ochtendblok op beide kanalen.
 
Zondag 5 februari om 20u55 op PRIME SPORT
LIGUE 1: LYON - BORDEAUX
In Frankrijk staat dé topper van het moment voor de deur. ‘Van het moment’ want iedere week kan er iemand anders de tweede plaats bezetten alhoewel Bordeaux nu wel aardig op weg lijkt om zich deze plaats toe te eigenen na de winst tegen Lens vorige week. Lyon - Bordeaux, met commentaar van Carlo Wilmots. Heruitzending om 23u op PRIME SPORT2 en maandag in het ochtendblok op beide kanalen.
 
Maandag 6 februari om 20u00 op PRIME SPORT
BVO
Het Buitenlands Voetbaloverzicht is onze wekelijkse afspraak met de voetbalsterren. Robin Janssens is uw gastheer. In een klein uur fietst hij door de hoogtepunten uit de Premier League, de Eredivisie, de Ligue 1 en de Primera Division:
 
PRIMERA DIVISION  Overzicht van de 22e speeldag met oa Deportivo – Valencia en Barcelona – Atletico.
 
LIGUE 1           Overzicht 25e speeldag met oa Lyon – Bordeaux.
 
PREMIER LEAGUE    Overzicht van de 25ste speeldag met o.a. Chelsea – Liverpool en Man. United – Fulham.
 
EREDIVISIE        Overzicht van de 22e speeldag met oa Feyenoord – Ajax en PSV – Roda.
 
BUNDESLIGA        Overzicht van de 19e speeldag met oa Schalke 04 – Dortmund.
 
BVO heeft nog altijd heruitzendingen, dus kansen genoeg. Maandag om 22u25 op PRIME SPORT2 en om 23u35 op PRIME SPORT. Dinsdag om 18u25 op PRIME SPORT en om 20u30 op PRIME SPORT2.
 
Dinsdag 7 januari om 19u30 op PRIME SPORT
FRANCE FOOT
Via France Foot komt u alles te weten over de Ligue 1. Dit exquis magazine heeft als motto vive la France, en op het menu staan vooral veel doelpunten. Pakt Lyon een vijfde titel op rij? Of komt de verrassing van Auxerre of Bordeaux ? En wie wordt de nieuwe topschutter ? Allemaal vragen waarop u een antwoord krijgt. France Foot, dinsdagavond om 21u35 op PRIME SPORT2 en woensdag om 17u op PRIME SPORT. Stefan Van Loock serveert u deze week oa Lyon - Bordeaux.
 
Dinsdag 7 januari om 20u00 op PRIME SPORT
GOLEADOR
Goleador, een portie Spaanse furie, wordt wekelijks op u losgelaten. Kom alles te weten over de Primera Division en geniet van de knapste dribbels, de vlotste combinaties en de mooiste doelpunten. Wordt het weer een tweestrijd tussen de grote tenoren, Barça en Real, of kan Valencia zich herpakken en hen het vuur aan de schenen leggen? Ronaldo wil er dit jaar 35 tegen de netten jagen. Grootspraak of zelfkennis van de Braziliaan? Een wekelijkse stand van zaken via Goleador, dinsdagavond om 20u op PRIME SPORT. Heruitzending om 22u05 op PRIME SPORT2 en woensdag om 17u30 op PRIME SPORT. Stefan Van Loock serveert u deze week oa Barcelona – Atletico en Deportivo – Valencia.
 
Dinsdag 7 januari om 20u30 op PRIME SPORT
BUNDESLIGA: HERTHA BERLIJN - BAYERN
Bayern probeert al een tijdje om z’n sterspeler Michael Ballack te laten bijtekenen maar ving tot nu toe telkens bot. Omdat ze ook hun oog hebben laten vallen op Lukas Podolski van Keulen, zijn ze genoodzaakt om Ballack zelfs een lager bod te doen waardoor de kans dat hij naar Man. United of Real Madrid vertrek weer vergroot is. Voorlopig doet hij nog mee en bewijst hij week na week z’n klasse. Hertha Berlijn – Bayern, commentaar is van Wim Heidbüchel. Heruitzending dezelfde avond om 22u35 en woensdag om 18u40 op PRIME SPORT2.
 
Dinsdag 7 februari om 20u30 op PRIME SPORT
BRAZILIAANS VOETBAL (Paulista): CORINTHIANS - BRAGANTINO
Corinthians is het aan z’n status verplicht om te winnen want met een 6/12 kan de Braziliaanse landskampioen niet echt spreken van een geslaagde start van de Campeonato Paulista. Verlies zou zelfs betekenen dat het kleine Bragantino over Corinthians wipt en dat zou te vernederend zijn. Tevez en co vinden maar best hun goede vorm terug! Corinthians - Bragantino, met commentaar van Tim Wielandt. Heruitzending woensdag om 15u15 op PRIME SPORT.
Woensdag 8 februari om 19u55 op PRIME SPORT
EREDIVISIE : UTRECHT - PSV
Utrecht vernederde vorig weekend Ajax, in de Arena, met 1-4 en blijft zo in de running voor een playoff-ticket. Man in vorm is Adil Ramzi. Maar een spits is natuurlijk afhankelijk van de aanvoer uit het speelveld en daar zorgen onze jongens, Tom Caluwé en Hans Somers, voor. Woensdag moeten ze echter wel voorbij de eerste verdedigingsgordel van PSV, Timmy Simons.  Utrecht - PSV, met commentaar van Bram Lambert. Heruitzending om 22u55 op PRIME SPORT2, en donderdag om 16u30 op PRIME SPORT.
 
Woensdag 8 februari om 20u25 op PRIME SPORT2
BUNDESLIGA: M’GLADBACH – SCHALKE 04
Voor de tweede opeenvolgende keer komt er een topper op bezoek in het Borussia-Park. Sonck heeft z’n fitheid bewezen en hoopt tegen de Koningsblauwen z’n steentje te kunnen bijdragen op weg naar de kaap van de 35 punten die iets meer rust en zekerheid kan scheppen. Ondanks die fraaie zesde plaats blijven ze dus vrij nuchter en bescheiden in Mönchengladbach. M’Gladbach – Schalke 04 met commentaar van Carlo Wilmots. Heruitzending om 21u55 op PRIME SPORT, en donderdag om 18u15 op PRIME SPORT.
 
Donderdag 9 februari om 20u00 op PRIME SPORT
TORGALA
Gesmeed in de hoogovens van het Ruhrgebied, ingeblikt met Duitse grundlichkeit en via de Oostzee verscheept tot op uw bord. Damen und Herren, zondagmiddag krijgt u een matinee-voorstelling van de Bundesliga-sterren. Alle gespeelde zaterdagmatchen passeren de revue. En natuurlijk is er aandacht voor de Belgen, met vooral oog voor sterkhouder Daniël Van Buyten in Hamburg. Torgala, donderdagavond om 20u. Onze presentatrice is Tania Prinsier. Heruitzending…
 
Donderdag 9 februari om 20u30 op PRIME SPORT
BRAZILIAANS VOETBAL (Paulista): PORTUGUESA SANTISTA - SANTOS
Dat er in Brazilië heel wat talent rondloopt, is al langer geen geheim. Ook bij de kleinere ploegen zitten aardige voetballers en dat komt ook tot uiting in het klassement van de Paulista. Van alle topclubs heeft enkel Palmeiras geen reden tot klagen. Al de rest krijgt hevige concurrentie van de zogezegd mindere goden. Santos is er daar één van. Nu moeten ze op bezoek bij Portuguesa Santista die slechts één punt minder tellen dan hen. Portuguesa Santista – Santos, commentator is van Gui Polspoel. Heruitzending om 22u30 op PRIME SPORT, en vrijdag om 17u15 op PRIME SPORT.
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties