De Witte: "Optreden Preud'homme ontoelaatbaar"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
De Witte: "Optreden Preud'homme ontoelaatbaar"
Foto: © SC

Het optreden van Michel Preud'homme tijdens de bekerwedstrijd tussen Standard en AA Gent blijft nazinderen. Preud'homme, niet alleen technisch directeur van Standard, maar ook voorzitter van de Technische Commissie van de Bond, ging plots de discussie aan met de vierde scheidsrechter nadat een doelpunt van Onyewu onterecht werd afgekeurd. Gent-voorzitter Ivan De Witte is woedend over het optreden van Preud'homme: "Ontoelaatbaar!"

"Preud'homme stond in de neutrale zone om de vierde scheidsrechter te beïnvloeden - ik laat me niks anders wijsmaken", vertelt De Witte in Het Laatste Nieuws. "De televisiebeelden tonen hoe Preud'homme wild gesticuleerde. Hij maakte er een echt spektakel van. Ontoelaatbaar. En nogmaals het bewijs dat je niet van twee walletjes kunt eten. Ofwel kiest Preud'homme voor Standard, ofwel voor de voetbalbond."

Toch zal de Scheidsrechterscommissie geen gevolg geven aan de zaak. Ondervoorzitter Jeurissen wimpelt de zaak af omdat "Preud'homme dat eerder ook al gedaan heeft, zelfs al stond Standard op voorsprong." 

Hallo meneer Preud'homme? "Woensdag zat ik op Sclessin als bestuurslid van Standard. Mijn voorganger bij de technische commissie, Karel Vertongen, was verdorie vice-voorzitter van Antwerp en niemand die daarmee problemen had. Maar ja, het gaat nu om Standard, hé..."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties