Speeldag: Speeldag 34
Stadion: Bosuil
Virton maatje te klein
Joeri De Ren

In de eerste helft wist Werner zijn ploeg overeind te houden tegen een Antwerp dat voetballend de betere was van een potig spelend Virton.  Antwerp zocht naar de voetballende oplossing tegen de Walen, maar liep ook regelmatig in de buitenspelval die door hen vakkundig werd opgezet.  Virton zorgde voor het eerste gevaar met een schot van Bendaha.  Daarna was het vooral Antwerp dat keeper Werner op alle mogelijke manieren testte.  Eerst diende de Virtonkeeper een schot vol effect van Eckersley te weren.  Halfweg de eerste helft moest de keeper een schot van Lukanovic pareren en enkele minuten later een poging van Ebanks-Blake.  In het laatste kwartier kon Virton beter meespelen en hielden beide ploegen elkaar in evenwicht.

Antwerp begon furieus aan de tweede helft na het vernemen van de ruststanden in alle andere partijen.  Een poging van Stankovski werd wederom door de onvermijdelijke Werner geweerd.  Nog in het eerste kwartier van de tweede helft gingen schoten van Verbiest en Eckersley slechts nipt naast.  Vlak voor het uur loodste Stankovski dan Lukanovic door de buitenspelval en nu kon Werner het doelpunt niet meer voorkomen.  Diezelfde Lukanovic kon halfweg de tweede helft net het leer niet rond keeper Werner draaien.  Antwerp bleef zoeken en fris combineren, maar kwam een tijdje niet meer toe aan echt uitgespeelde kansen.  In de laatste vijf minuten echter wist Antwerp nog voor veel animo te zorgen.  Neagoe werd ingebracht en deze dankte hier voor met enkele fraaie passes.  Eerst stuurde hij Stankovski op links het straatje in en de spelverdeler kon de Zweed zijn tweede van de middag op de voet leggen.  Lukanovic diende het leer enkele binnen te lopen.  In de slotminuut stuurde de Roemeen dan Stankovski diep die alleen voor Werner geen seconde twijfelde en de 3-0 nette.