Hoeveel kost Mbark Boussoufa?

Thomas Dubois
| 0 reacties
Hoeveel kost Mbark Boussoufa?
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Speelt Mbark Boussoufa volgend jaar nog in België of niet? De Nederlandse Marokkaan ligt nog onder contract bij AA Gent dus moet er sowieso nog een transferprijs betaald worden. En door z’n spelniveau van het afgelopen jaar zal dat niet niks zijn. Concrete interesse is er echter nog niet voor Boussoufa, hij heeft één aanbod. Hij kan in Qatar gaan voetballen waar hij een salaris krijgt van 1,5 miljoen euro per jaar. Dat is heel veel geld maar geen haar op z’n hoofd dat daar aan denkt. Boussoufa wil zich hier in Europa in de kijker spelen.
 
Bij AA Gent willen ze hem nog het liefst houden. “Alleen voor 'an offer we can't refuse' mag hij weg”, vertelt voorzitter De Witte in De Morgen. Manager Guy Bonny weet dat z’n toekomst niet in Gent ligt. “Als hij vertrekt, wordt het wellicht het buitenland. En dan spreken we misschien wel over een transfersom van vijf, zes miljoen euro.” Het was Bonny die de transfers van Sonck en Simons naar het buitenland realiseerde, zij brachten respectievelijk 5 en 3,5 miljoen euro op voor hun club.
 
AA Gent heeft het voordeel dat hij zondag drie prijzen won, wat de prijs naar omhoog trekt. Meer dan 5 à 6 miljoen kan men bij Gent niet vragen, voor een speler uit de Belgische competitie geeft men nooit zoveel als voor dezelfde speler uit een andere competitie. Enkel Kompany kan hierbij een uitzondering zijn. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties