Roeselare Europees zorgt voor problemen

Thomas Dubois
| 0 reacties
Roeselare Europees zorgt voor problemen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als België eerst eindigt in het fair play-klassement dan zal ons land vertegenwoordigd worden door het West-Vlaamse Roeselare. Roeselare behaalde deze prijs omdat het na Anderlecht de fairste ploeg in de Jupiler League is. Dat geschenk zorgt voor een wrang gevoel in en rond Schiervelde. Sportief vormt de Uefa-beker geen probleem, Roeselare is niet van plan extra aankopen te doen en wil zich vooral toespitsen op de Jupiler League.
 
Er zijn heel wat praktische problemen voor de ploeg, zo wordt er een nieuw veld aangelegd. Maar de kans dat het veld afgewerkt is op 13 juli, de datum van de heenwedstrijd lijkt klein. Er is zelfs nog geen aannemer aangesteld. Bovendien zit Roeselare met een stage in het Nederlandse Delden van 11 tot 16 juli, met onder andere een oefenwedstrijd tegen Roda JC, de nieuwe ploeg van Jamaïque Vandamme. De voorbereiding kan ook niet vroeger beginnen want de club bestaat uit heel wat studenten die nog een examenperiode voor de boeg hebben.
 
Roeselare moet dus hopen dat het eerst uit mag spelen. De club is nog altijd op zoek naar een nieuwe shirtsponsor, maar dat lijkt geen probleem te zullen worden door het spoedig behalen van het behoud. Roeselare is nog steeds op zoek naar een nieuwe trainer. [AN]
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties