Jacobs ook officieel trainer Lokeren

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Jacobs ook officieel trainer Lokeren
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ariel Jacobs heeft zijn contract voor de duur van drie seizoenen bij voetbalclub Sporting Lokeren dan toch ondertekend. Jacobs vat de eerste training in het Waasland aan op maandag 12 juni en is voorlopig bezig met de opleiding van Willy Reynders als technisch directeur van Racing Genk, de functie die Jacobs inruilde voor het trainerschap bij Lokeren.

,,Het ondertekenen van het contract heeft iets langer op zich laten wachten dan voorzien. Er waren nog wat kleine details die moesten besproken worden. We zijn er uiteindelijk toch uitgeraakt, zodat ik begin deze week mijn contract bezegelde. Het is er een voor de duur van drie seizoen geworden. De ambities? Ik wil natuurlijk met Lokeren zo hoog mogelijk eindigen. Maar ik ga daar nu nog niet teveel over zeggen. Ik hoop op 12 juni, de dag dat de trainingen hervatten bij Lokeren, over mijn voltallige kern te beschikken. Er komen natuurlijk nog wat transfers waar we rekening mee moeten houden. Wellicht vertrekken sommige spelers in het tussenseizoen en kunnen wij ons in die periode met andere namen versterken. Op welke posities en wie dat wordt zal de komende weken samen met het bestuur bekeken worden', aldus Ariel Jacobs.

De 52-jarige Jacobs volgt bij Lokeren interimcoach Rudi Cossey op, die opnieuw assistent wordt. Cossey beëindigde het seizoen na de gezondheidsproblemen van Aimé Anthuenis, die zelf tijdens de winterstop overnam van de naar Lokomotiv Moskou vertrokken Slavoljub Muslin.

Jacobs was lange tijd bij de Belgische Voetbalbond aan het werk, alvorens in december 1998 voor RWDM te kiezen, waar hij in april 2000 opstapte. In oktober 2001 kwam hij aan bij La Louvière tot juni 2004. Sindsdien was hij technisch directeur bij Genk. 

Door Bart Tamsyn. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties