Van Hoof: "Beveren is nog steeds springlevend"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Van Hoof: "Beveren is nog steeds springlevend"
Foto: © SC

Beveren kreeg dinsdagavond eindelijk zijn licentie voor volgend seizoen. De Waaslanders blijven dus in eerste klasse. Voorzitter Frans Van Hoof was uiteraard erg tevreden en kan nu eindelijk op zoek naar een nieuwe trainer en nieuwe spelers.

"We zijn uitermate blij", vertelt Van Hoof in Het Laatste Nieuws. "We kunnen ons als team nu weer volledig focussen op ons volgend seizoen in eerste klasse. We hebben een oplossing gevonden voor het probleem van de bankgarantie van 1 miljoen (waar ex-bestuurder Jean-Marc Guillou beslag had laten op leggen). We gaan het geld op een gemeenschappelijke rekening storten en die runnen samen met de voetbalbond. De KBVB kan zo zien wat er met het geld gebeurt. De opening van die rekening kwam er op vraag van onszelf. We zijn nu totaal in het reine en schuldenvrij."

"Nu gaan we op zoek naar een nieuwe trainer en nieuwe spelers. Daerden is inderdaad één van onze kandidaat-trainers, maar hij staat niet als eerste op ons lijstje. Naast de nieuwe coach willen wij binnen de kortste keren ook kersverse spelers aantrekken. Beveren is nog steeds springlevend." [TH]       
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties