Van vijf doelmannen naar geen doelman

Dirk Pieters
| 0 reacties
Van vijf doelmannen naar geen doelman
Foto: © SC

Bij vele tweedeklassers is het de laatste tijd een komen en gaan van spelers. Verschillende ploegen haalden al de nodige versterkingen binnen, bij Antwerp is het momenteel windstil op het gebied van inkomende transfers.

Vertrekkers vallen er daarentegen wel te noteren bij de Great Old. Tijdens het afgelopen seizoen had Antwerp vijf doelmannen, daar schiet er mogelijk geen enkele meer van over. Doelman Yattara mocht vertrekken en speelt volgend seizoen zeker niet meer op de Bosuil. Heaton vertrok opnieuw naar Manchester United en komt hoogstwaarschijnlijk niet meer terug. Ook Willockx en Kevelaerts (foto) vonden ondertussen een andere club uit de lagere reeksen en vertrekken meteen. Enkel bij eerste doelman Ristovic staat een groot vraagteken. De doelman vertrok opnieuw naar zijn thuisland maar is ook einde contract. Of de Serviër nog op een nieuw contract mag rekenen valt af te wachten.

Toch kwam er dinsdag nog goed nieuws vanuit Manchester. Secretaris Paul Bistiaux keerde terug met de boodschap dat de samenwerking tussen United en Antwerp gewoon blijft verder gaan en dat er ook volgend seizoen enkele spelers zullen landen op de Bosuil. [ST]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties