Boskamp: “Als het moet klop ik bij D’Onofrio op tafel”

Steven Bologne
| 0 reacties
Boskamp: “Als het moet klop ik bij D’Onofrio op tafel”
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Vandaag beginnen ze op Sclessin aan hun voorbereiding op het nieuwe seizoen. Heel wat nieuwe gezichten zullen verschijnen waaronder de nieuwe hoofdtrainer, Johan Boskamp. In Het Belang van Limburg blikt de Nederlander al even vooruit op zijn spelersmateriaal.
 
“Ik besef dat ik een zo goed als nieuwe verdediging onder mijn hoede zal krijgen. Vedran Runje en Jorge Costa zijn zeker weg. Straks mogelijk ook Philippe Léonard en Oguchi Onyewu, al zou ik die Amerikaanse gozer nog graag een jaartje houden. Rogerio Matias kan Costa vervangen, Areias Lopes zou dan eventueel een vertrek van Leonard kunnen opvangen. Ik zoek nu dus vooral een doelman en enkele middenvelders.”
 
“In augustus spelen we de voorrondes van de Champions League, mij hoor je alvast niet zeiken dat het transferplaatje tegen dan mogelijk nog niet rond is. Ja we loten een dikke vis, en wat dan nog? Voorin zitten we goed, met Milan Rapaic en Sergio Conceiçao hebben we de perfecte aanvoer voor Igor De Camargo en Mohammed Tchité. En dan hebben we Hakim Bouchouari nog achter de hand.”
 
“Kom over drie maanden nog eens terug, dan weet ik beter wat onze spelers waard zijn en heb ik na vijf jaar afwezigheid meer zicht op de competitie en de tegenstanders. Van zodra ik merk dat we ergens te kort komen, dan ben ik de eerste die op het bureau van Luciano D’Onofrio op tafel klopt.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties