Club wil ver gaan voor Daerden

Thomas Dubois
| 0 reacties
Club wil ver gaan voor Daerden
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Het is Club Brugge menens voor Daerden. Gisteren werd opnieuw onderhandeld over een eventuele overgang van Koen Daerden van Genk naar Brugge. Speciaal daarvoor kwam Club-voorzitter Michel D’Hooghe afgezakt uit Duitsland om Marc Degryse bij te staan in de onderhandelingen. Hulp die meer dan welkom is want de linkermiddenvelder ligt nog tot 2009 onder contract bij de ploeg uit Limburg.
 
“Ook na dit contact ligt de bal nog altijd in het kamp van Genk”, aldus Marc Degryse in Het Laatste Nieuws. Beide partijen zullen water bij de wijn moeten doen, Genk vraag 4 miljoen voor de Rode Duivel. “Geen enkele Belgische club kan die som betalen”, zei Jos Vaessen al eerder. Genk is van plan om z’n ploeg te bouwen rond Daerden, of was het nu Vandenbergh?
 
Daerden ziet een overgang naar de West-Vlaamse club best zitten. Bij Club zien ze in Daerden de ideale vervanger voor Gert Verheyen –maar dan op links- die een punt achter z’n actieve loopbaan zette. Volgende week donderdag beginnen de trainingen opnieuw. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties