Kies uw 'speler van het seizoen' uit eerste klasse

Thomas Dubois
| 0 reacties
Kies uw 'speler van het seizoen' uit eerste klasse
Foto: © SC

Nu zowel de competitie in eerste klasse en in tweede klasse afgelopen is, verkiest ook Voetbalkrant.com dit jaar in samenwerking met Belgiumsoccer.be een ‘speler van het seizoen’. Wie speelde het meest regelmatige seizoen? Wie domineerde? Kortom: wie was de speler van het seizoen 2005-2006? Jullie helpen ons mee bepalen wie de laureaat wordt. Wij maakten reeds een lijst van tien supergenomineerden en nu is het aan jullie om het verder verloop te bepalen. Dat kan door te stemmen via sms naar het nummer 3378 met als bericht ‘SPELER  xxx' (zonder aanhalingstekens en uiteraard met de naam van de speler in plaats van de drie x-jes) Het is belangrijk dat de naam van uw favoriete speler zeker voorafgegaan word door het woord SPELER in hoofdletters, anders zorgt u voor een ongeldige stem. Deelnemen kan zo vaak je maar wil.

Als je stemt maak je kans op een gratis jaarabonnement van Mobistar ter waarde van 15 euro per maand. Je krijgt het abonnement (5 euro maand) en 10 euro extra belwaarde voor 12 maanden dankzij onze sponsors Euphony en Mobistar. De totale waarde van dit cadeau bedraagt maar liefst 180 euro.

Win je niet? Geen erg, je kan alsnog een supervoordelig abonnement bekomen voor je GSM via www.gratis-bellen.eu. Een exclusief aanbod voor alle lezers van Voetbalkrant.com.

Wil je op Ibrahim Salou stemmen dan hoef je enkel een bericht met ‘SPELER Ibrahim Salou’ naar 3378 te zenden. Een SMS-je kost 50 eurocent.

De tien supergenomineerden:
- Pär Zetterberg
- Christian Wilhelmsson
- Nicolas Frutos
- Sergio Conceiçao
- Mohammed Tchité
- Birger Maertens
- Mbark Boussoufa
- Steven Defour
- Ibrahim Salou
- Tosin Dosunmu

Het versturen van een SMS kost 0,50 euro.



Met dank aan onderstaande sponsors

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties