Geraerts wacht nog altijd op duidelijkheid

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Geraerts wacht nog altijd op duidelijkheid
Foto: © SC

Blijft Karel Geraerts bij Standard of speelt hij volgend seizoen bij een andere club? Het is een vraag waar de speler zelf nog altijd geen antwoord op heeft. Geraerts -volgend seizoen einde contract- kreeg immers nog altijd geen gesprek met het bestuur.

"Eigenlijk weet ik zelf helemaal nog niet waar ik volgend seizoen zal spelen", legt Geraerts uit in de Franstalige pers. "Het blijft maar aanslepen, al weet ik niet waarom. Standard ging me na de wedstrijden met de nationale ploeg een voorstel doen, maar daar kwam niets van in huis. Uiteindelijk zou er pas na mijn vakantie een voorstel komen, maar ook dat gebeurde niet. Tot op vandaag heb ik nog steeds niets gehoord. Heel jammer. Als ik echt belangrijk was voor het bestuur, dan was de zaak al lang afgerond."

"Of de andere clubs mij interesseren? Ik ben gevleid door de interesse, ook door die van Club Brugge. Stijn Stijnen, een goede vriend, wil niet liever dan dat ik kom. Maar contact met Club of wie dan ook was er nog niet."

En hoe denkt Michel Preud'homme, technisch directeur van Standard er over? "Wij hopen dat Geraerts bijtekent, maar het is niet ons meest dringende dossier."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties