Standard haalt fors uit in oefenpot

Steven Bologne

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard heeft vanavond ook zijn tweede oefenwedstrijd winnend, en zonder tegendoelpunten, afgesloten. Standard veegde Andenne met zware 0-11 cijfers van de mat. Igor De Camargo had met vijf doelpunten een flink aandeel in de zege.

Karel Geraerts speelde voor het eerst mee en maakte de eerste 45 minuten vol. Tester Jovanovic mocht Standard nog eens van zijn kunnen overtuigen. Doelman Jeremy De Vriendt en aanvaller De Camargo kwamen de hele wedstrijd in actie.

Ploegopstelling:

1e helft: De Vriendt, Matias, Sarr, Coelho, Dupré, Jovanovic, Dembele, Geraerts, Bouchouari, Kovalenko, De Camargo

2e helft: De Vriendt, Areias, Fellaini, Coelho, Deflandre, Rapaic, Witsel, Papassarantis, Pelaic, Faye, De Camargo

Doelpunten:  Igor De Camargo(5), Serhiy Kovalenko, Hakim Bouchouari, Jovanovic, Karel Geraerts, Karim Faye en Milan Rapaic