Bailly wordt eerste doelman, Moons derde

Philippe Crols
| 0 reacties
Bailly wordt eerste doelman, Moons derde
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Racing Genk heeft een alles behalve rustige oefencampagne achter de rug. Er waren de uitschuivers, zoals de 5-2 in Tienen en ook de generale repetitie tegen Willem II ging de mist in. Dan was er ook nog de keeperskwestie. Jan Moons liet al meerdere malen weten dat hij in doel zou moeten staan, maar Hugo Broos denkt daar blijkbaar anders over. 

Na de verloren oefenwedstrijd van gisteren heeft de Genkse trainer namelijk laten weten dat de jonge Logan Bailly als titularis aan het seizoen zal mogen beginnen. Dat staat te lezen in Het Belang van Limburg. Jan Moons moet in de rangorde zelfs nog de zeer talentrijke Sinan Bolat laten voorgaan. Daar kan de ervaren doelman niet echt om lachen. 

"Geen slecht woord over mijn twee collega's, die allebei zeker talent hebben, maar ik heb toch de indruk dat bij deze keuze andere dingen hebben meegespeeld. Ik word nu plots naar rang 3 verwezen, zonder dat ik in de voorbereiding echt mijn kans heb gekregen. Er zijn dus andere argumenten in het spel en ik heb een sterk vermoeden welke. Een jaar geleden tekende ik een contract voor 2 seizoenen met optie op nog een 3de seizoen. De optie zou automatisch worden gelicht, als ik in de eerste helft van het seizoen aan een bepaald aantal selecties zou geraken. Moet ik daar een tekeningetje bij maken? Hoe het nu verder moet? Ik ga dit eerst een paar dagen laten bezinken, daarna zie ik wel. Hoe dan ook voel ik me nog te goed om in Genk als 3de doelman te fungeren", aldus Moons.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties