Oorlog tussen AC Milan en Real Madrid

K M
| 0 reacties
Oorlog tussen AC Milan en Real Madrid
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De oorlog is uitgebroken tussen Real Madrid en AC Milan. Dat verklaarde de vice-voorzitter van de Milanese club, Adriano Galliani. Reden voor deze verklaring is het feit dat de Spaanse club maar blijft proberen om Kaka binnen te halen ondanks de meerdere verklaringen van Italiaanse zijde dat dat niet zal gebeuren. Ook de Braziliaanse spelverdeler verklaarde nog maar eens dat hij niet de intentie heeft om Milan te verlaten.
 
Galliani: “Real Madrid was één van de grootste clubs ter wereld, maar nu zijn we woedend op hen. Voel u vrij om op te schrijven dat Milan de oorlog verklaard aan Real Madrid en dat we alles zullen doen om hun het leven zuur te maken. Zoals we al een hele maand zeggen zal Kaka Milan niet verlaten. Laat mij daar aan toevoegen dat indien hij zou weggaan, hij niet naar Real zal gaan. Niemand van dit team is bereid om onderhandelingen op te starten met hen. Dit is niet de manier waarop grote clubs met elkaar samenwerken.”
 
Kaka: “Ik ben zeer gelukkig dat wij onze plaats in de Champions League hebben terug gewonnen. Ik wil al onze fans laten weten dat ik bleef wat er ook mocht gebeurd zijn. Mijn beslissing is niet gebaseerd op het verdict. Ik geloof in deze club en zijn management en elke andere opmerking die men kan gelezen hebben tijdens de laatste dagen is gewoon nonsens.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties