'We boden Karel zeker geen hongerloon'

Steven Bologne
| 0 reacties
'We boden Karel zeker geen hongerloon'
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard kon eergisteren geen overeenkomst bereiken met de entourage van Karel Geraerts omtrent een contractverlening. Het water tussen Standard en Geraerts was te diep, maar volgens technisch directeur Preud’Homme ging het zeker niet om een hongerloon.
 
"Na zijn eerste seizoen hier op Sclessin hadden we het contract met Karel al aangepast", vertelt Preud'homme in Het Laatste Nieuws. "Een hongerloon kan je het niet noemen, want wat hij op jaarbasis hier krijgt, daar droomt 85 % van de voetballers van in onze competitie. Mocht Karel op ons laatste voorstel zijn ingegaan, dan was hij één van de tien best betaalde voetballers hier in België, maar ook dat gegeven was blijkbaar onvoldoende."
 
Ook Johan Boskamp was van die mening: "Als je zo’n lucratief voorstel weigert, heeft het niet de minste zin om nog verder aan te dringen." Michel Preud’Homme benadrukte nog wel dat deze zaak geen sportieve gevolgen heeft voor Karel Geraerts: "Boskamp, en alleen Boskamp stelt de ploeg op. Hij hoeft zich van de onderhandelingen niets aan te trekken." [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties