Boskamp en Geraerts weten waar problemen zitten

Philippe Crols
| 0 reacties
Boskamp en Geraerts weten waar problemen zitten
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard was de enige titelkandidaat die na de eerste speeldag al op achtervolgen is aangewezen. Tegen Lokeren werd er met 2-1 verloren. Trainer Johan Boskamp en middenvelder Karel Geraerts weten waar de problemen van de Luikenaars zich situeren.

De Nederlandse trainer van de Rouches was klaar en duidelijk. "Wat we op voorhand al hadden gedacht is ook werkelijkheid geworden. Onze verdediging en aanval stelt niet veel voor, maar goed dat moeten we intern bespreken. Het is enorm spijtig dat we nu al meteen moeten gaan achtervolgen, maar als Onyewu, De Camargo, Sa Pinto en Conceiçao inzetbaar zijn zal het wel beter gaan", aldus Boskamp. 

Over het middenveld was Boskamp dus wel tevreden. Karel Geraerts liep daar en speelde degelijk, maar was niet tevreden over de mentaliteit van enkele spelers. "De nieuwkomers onderschatten onze competitie. Ze mag dan wel geen grote naam hebben, maar je moet fysiek top zijn om mee te kunnen. Je moet eerst duels winnen alvorens aan voetballen toe te komen", zo sprak Geraerts.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties